Unde-i lege, nu-i tocmeală! Această zicală este valabilă şi pentru personajele din showbiz, care au încercat în situaţii cheie să profite de statutul lor pentru a scăpa de pedeapsă. Alin Cocoş, Loredana Chivu, Cheloo, Sişu şi CRBL sunt doar câteva vedete din România care au avut probleme cu legea, iar unii încă mai dau explicaţii autorităţilor.


Trafic de influenţă, conducere fără permis, agresiune fizică, trafic de droguri, vătamare corporală din culpă. Acestea sunt infracţiunile pentru care câteva vedete din România au dat cu subsemnatul în faţa poliţiştilor. Deşi, toţi au încercat să scape basma curată invocând celebritatea, legea s-a aplicat şi pentru ei. Alin Cocoş este cel mai recent exemplu. Iubitul Ginei Pistol este acuzat de complicitate la trafic de influenţă şi complicitate la dare de mită.   

Vedete din România care au avut probleme cu legea. 1. Alin Cocoş

alin-cocos.jpg

Vedete din România care au avut probleme cu legea. Pentru Alin Cocoş calvarul nu s-a încheiat
foto: Click!

Judecătorii de la Înalta Curte au respins, săptămâna trecută cererea lui Alin Cocoş de ridicare a controlului judiciar. Fiul lui Dorin Cocoş a invocat un motiv incredibil pentru care vrea să plece din ţară. El a susâinut că vrea să asiste la meciurile de fotbal ale unor echipe din Europa, solicitarea fiind motivată şi de faptul că şi el a jucat fotbal. Judecătorii au considerat motivul invocat de Alin Cocoş drept o dovadă de neseriozitate. Aşadar iubitul Ginei Pistol rămâne sub control judiciar.

Vedete din România care au avut probleme cu legea. 2. Loredana Chivu

12-13-vedete-10-loredana-chivu.jpg

loredana-chivu
Vedete din România care au avut probleme cu legea. Sânii blondei nu i-au impresiont pe poliţişti
foto: arhiva personală

Deşi are silicoane nou-nouţe, Loredana Chinu nu a putut să-i înduplece pe poliţişti când aceştia au prins-o la volan cu permisul supendat. Fosta asistentă tv risca trei ani de închisoare. Fosta colegă a lui Dan Capatos ar putea îngroşa rândul celebrităţilor din România care au mari probleme cu legea.

Totul s-a întâmplat luna trecută. Aflată în drum spre Lunguleţu, oraşul său natal, Loredana Chivu a fost oprită de un echipaj de poliţie şi luată la întrebări.

Rugată să prezinte permisul de conducere, fosta asistentă nu a avut ce să prezinte, carnetul fiindu-i suspendat. Poliţiştii i-au făcut dosar penal şi are şanse mari să execute o pedeapsă care sigur nu-i va face nicio plăcere. 

Vedete din România care au avut probleme cu legea. 3. Cheloo

cheloo.jpg

Vedete din România care au avut probleme cu legea. Cheloo era să "înfunde" închisoarea
foto: arhiva personală

Toamna trecută, Cheloo a scăpat ca prin urechile acului de o condamnare cu executare. Cântăreţul a fost iertat de cel pe care l-a lovit crunt, în urmă cu patru ani, Dj-ul Dan Apetria. Cinci ani de închisoare, atât riscă să primească Ştefan Cătălin Ion, cunoscut sub pseudonimul de Cheloo. Acum însă totul face parte din trecutul hip-hoperului. Cel pe care l-a bătut până la băgat în spital, la sfârşitul anului 2010, Dj-ul Dan Apetria a revenit la sentimente mai bune şi l-a iertat pe cântăreţ. Cei doi au depus la Judecătoria Sectorului 2 un acord de împăcare, care îl scapă pe Cheloo de acuzaţia de lovire sau alte violente. 

Vedete din România care au avut probleme cu legea. 4. Sişu

Tudor Sişu, fostul component al formaţiei La Familia, a fost şi el una dintre vedetele care au avut probleme cu legea. În primăvara anului 2013, el a fost eliberat condiţionat. Cântăreţul fusese condamnat la patru ani de închisoare pentru trafic de droguri. Artistul s-a dovedit a fi un deţinut model. El nu a creat probleme, nu s-a bătut şi a stat cuminte în celula de la Jilava. Tudor Sişu şi alţi 15 membri ai unui grup infracţional au fost arestaţi preventiv în mai 2006. Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) i-au acuzat pe cei 16 că, într-un an, au distribuit în Bucureşti aproximativ 40 de kilograme de heroină. Sişu nu era la prima experienţă după gratii. El a mai fost închis pentru trafic şi deţinere de droguri de mare risc şi arestat în octombrie 2003. Cântăreţul a fost eliberat atunci în octombrie 2005, iar în mai anul următor a fost din nou arestat.

Vedete din România care au avut probleme cu legea. 5. CRBL

crbl-1-235686.jpg

crbl, tatuaje noi, hip-hop
Vedete din România care au avut probleme cu legea. Eduard Andreianu, alias CRBL, a fost implicat într-un accident rutier cu victime
foto: arhiva personală

Cântăreţul CRBL s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă, după ce a fost implicat într-un accident de circulaţie pe şoseaua, de centură a Capitalei. Totul s-a întâmplat în urmă cu doi ani. Artistul a lovit o maşină care se află în faţă sa, după ce şoferul acesteia a frânat brusc, pentru a evita un alt autoturism care i-a tăiat calea. Cântăreţul a fost acuzat de vătămare corporală din culpă după ce a lovit autoturismul în care se aflau doi soţi şi fiica lor, de 8 ani, care a fost rănită uşor şi a avut nevoie de investigaţii medicale. CRBL a mai fost implicat într-un accident rutier şi în 2006, când s-a răsturnat cu maşina.

Loading...