Se spune că ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place! Pe această premisă se bazează și câteva vedete autohtone, care odată cu temperaturile mai ridicate, au renunțat la normele impuse oarecum de societate și și-au lăsat sânii liberi, să simtă briza....orașului. Iată care sunt vedetele care au fost surprinse fără sutien!


Vara este anotimpul preferat și de femei și de bărbați deopotrivă, având în vedere că reprezentantele sexului frumos se pot îmbrăca mai lejer, mai scurt sau mai transparent, fiecare după bunul plac, fără să mai aibă parte de „judecata” celor din jur, luând în calcul temperaturile extreme, iar bărbații nu se pot plânge de situație, ei fiind cei care „admiră priveliștea”.

laura-dinca-fara-sutien.jpg

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, a întors, cu siguranță, multe priviri în acea zi
Foto Facebook

7 vedete surprinse fără sutien pe stradă

Sunt, însă, unele doamne și domnișoare care reușesc să se joace cu imaginația acestora și să renunțe uneori la unele articole de lenjerie intimă, fie din comoditate, fie din cauza căldurii, cum ar fi sutienul. Tricourile și maiourile lor devin, în acest caz, adevărate „obiective de atracție”.

Fie că sunt la cumpărături, la plimbare, sau cu treabă prin centrul Bucureștiului, vedetele noastre nu se sfiesc să apară în public fără acest articol vestimentar și, de cele mai multe ori, reușesc să bifeze apariții memorabile. Iată-le pe cele mai dezinvolte dive autohtone!

roxana-nemes-fara-sutien.jpg

Roxana Nemeș, fotografiată fără sutien în oraș
Foto: Blitz / Mihai Ionescu

Roxana Vancea, Oana Lis, Roxana Nemeș, Violeta Pavel, soția lui Marcel Pavel, Alexandra Stan, Andreea Bănică și Laura Dincă nu se sfiesc să apară în public fără sutien! Și, mai mult decât atât, fac acest lucru extrem de asumat, chiar dacă se mai și lovesc de critici ocazional, din partea internauților, care le reproșează cum că ar fi „prea provocatoare”. Chiar dacă au sânii mari, mici, naturali sau cosmetizați de estetician, cert este că ele nu își doresc nici în ruptul capului să îi „ascundă” în sutien.

roxana-vancea-fara-sutien.jpg

Roxana Vancea, fără sutien pe stradă
Foto: Blitz / Mihai Ionescu

Alexandra Stan, Roxana Vancea și Oana Lis nu simpatizează deloc sutienul

Alexandra Stan nu numai că iese așa în public, dar își încarcă și conturile de socializare de imagini în care nu poartă acest tip de lenjerie intimă, motiv pentru care s-a bucurat de multă admirație în mediul online, dar a avut parte și de critici, mai ales că noile politici ale acestor rețele interzic imaginile „grafice”, unde poate fi încadrată și o fotografie în care apar sfârcuri, spre exemplu.

oana-lis-fara-sutien.jpg

Nici Oana Lis nu se împacă prea bine cu sutienul
Foto: Blitz / Mihai Ionescu

Roxana Vancea este deja cunoscută pentru bustul generos cu care a fost înzestrată de la mama natură și, mulțumită de dotările sale, nu mai consideră sutienul ca pe o necesitate, având în vedere că acesta nu ar face decât să îi „umfle” și mai mult sânii. Roxana este și instructor de fitness, astfel că un articol atât de incomod nu ar avea ce să caute în garderoba sa de zi cu zi, bustierele fiind mult mai indicate în acest domeniu.

alexandra-stan-fara-sutien.jpg

Alexandra Stan nu are sânii foarte mari, însă nu se sfiește să îi lase „liberi”
Foto: Arhivă personală

Oana Lis, de asemenea, și-a obișnuit fanii cu aparițiile fără sutien, chiar și pe micile ecrane, atunci când este invitată în emisiuni, semn că soția fostului edil al Capitalei chiar nu se împacă cu acest obiect vestimentar de nicio culoare. Pentru celelalte, abandonarea sutienului nu a devenit o obișnuiță momentan, însă au avut și ele momente în care au reușit să întoarcă multe priviri pe stradă.

24-vedete-andreea-banica.jpg

Andreea Bănică, cu sânii la vedere
Foto: Arhivă personală

Andreea Bănică, Laura Dincă, Roxana Nemeș și Violeta Pavel s-au luat și ele „la întrecut” cu vedetele sexy cu busturi generoase, de aici sau de afară, și au ieșit lejere din casă, fără grija sutienelor.

violeta-sotie-marcel-pavel.jpg

Nici soția lui Marcel Pavel nu se lasă mai prejos!
Foto: Blitz / Mihai Ionescu

 

 

 

 

 
 
Loading...