Ca la 40 de ani, fără griji şi cu mulţi bani! Aşa ar suna refrenul trupei Voltaj în cazul unor doamne din showbiz, pe care le ţine portofelul să-şi retuşeze, după bunul plac, şi chipul, şi trupul. Toate bune şi frumoase, numai că rezultatele sunt uneori de-a dreptul şocante.


Seara de vineri a marcat revenirea pe micul ecran a show-ului “Românii au talent” (PRO TV), cu tot cu cei patru juraţi: diplomatul Andi, zâna bună Andra, “scorpiuţa” Mihaela Rădulescu şi sarcasticul spumos, Florin Călinescu. Cum era de aşteptat, oamenii s-au bulucit să se uite, iar în minutul de aur, 21.42, peste 4,5 milioane de români se „benoclau” la PRO TV. Şi la faţa Mihaelei, implicit. Oricât ne-ar lua ochii diva cu trupul perfect şi cu hainele de lux, n-ai cum să nu remarci că e ceva în neregulă cu nasul operat în vara lui 2014, că pomeţii sunt plini şi rotunzi sau că faţa nu are nici urmă de rid de expresie.

12-13-vedete-mihaelsadsa-radulescu.jpg

Mihaela Rădulescu - 46 de ani Vedeta ne-a uimit cu profilul vineri seara, la “Românii au talent”. Se ştie că în vara lui 2014, diva a suferit o rinoplastie

„În cazul Mihaelei, îmbunătăţirile aduse aspectului estetic sunt rinoplastia, injecţii cu botox şi acid hialuronic”, ne-a lămurit medicul estetician Youssef Chawi. Tot vineri, tot o divă trecută de 40 de ani ne-a atras atenţia. Proaspăt divorţată, Dana Săvuică şi-a făcut apariţia la Braşov cu un tonus de zile mari, dar cu un chip ceva mai umflat decât de obicei. Blonda s-a delectat în weekend la “Fashion TV Winter Festival”, eveniment de modă care a avut loc la Centrul de Evenimente şi Conferinţe Lux Divina din Braşov.

12-13-vedete-bahmu.jpg

Adriana Bahmuţeanu - 41 de ani Şi-a mărit buzele cu acid hialuronic. O astfel de intervenţie costă aproximativ 250 de euro, iar efectul ţine până la 6 luni

Este ştiut faptul că vedeta foloseşte injecţii cu botox şi cu acid hialuronic, iar acum probabil avusese parte de un retuş recent.

13-vedete-youssef-chawi.jpg

Medicul estetician Youssef Chawi

“Când se exagerează cu procedurile, dispar caracteristicile feţei, parcă şi-au pierdut identitatea, sunt altele”, ne-a mai spus chirurgul estetician Youssef Chawi. Adriana Bahmuţeanu, şi ea liberă, divorţată, fericită şi în căutarea dragostei, s-a “dedulcit” recent cu intervenţii estetice. Şi-a mărit buzele. „Încă sunt puţin umflată. Este prima intervenţie de acest gen şi mă bucur că am făcut-o. Nu a durut, este ca la dentist, doare anestezia, apoi nu. Sunt patru injecţii, înţepături. Mi-am îndeplinit o dorinţă, aşa credeam că e mai bine pentru mine”, a declarat vedeta, săptămâna trecută, la Antena 1.

 

 

 
 
Loading...