Accident teribil în Capitală! Iubita lui Ciro Castellano, Alexandra Loredana Păduraru, s-a răsturnat cu un Porsche, după ce a lovit trei mașini. Din primele cercetări, femeia de 37 de ani ar fi vinovată de producere a teribilului eveniment. Aceasta se află acum la spital.


Zi teribilă pentru iubita lui Ciro Castellano, fostul socru al Antoniei! Alexandra Loredana Păduraru s-a rasturnat cu mașina pe Șoseaua Nordului, în timp ce se afla la volanul unui Porche Macan, care valorează aproximativ 90.000 de euro. 

Potrivit polițiștilor, era ora 13.40 când aceasta a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu un alt Porsche Macan care circula regulamentar.

Accident teribil în București. Iubita lui Ciro Castelano, s-a răturnat cu un Porsche, de 90.000 de euro. Femeia este la spital 

În urma impactului, iubita milionarului italian s-a răsturnat pe plafon, iar alte două autovehicule parcate au fost avariate. Alexandra este rănită ușor la prima vedere și a fost transportată la spital la insistențele sale.

alexandra-lorena-padurarau-iubita-lui-ciro-castellano.jpg

Alexandra Loredana Păduraru a fost dusă la spital
Alexandra Loredana Păduraru a fost dusă la spital

 

La spital, i se vor recolta probe de sânge pentru a vedea dacă consumase alcool sau substanțe interzise. Accidentul a avut loc la 20 de metri distanță de zona unde iubitul său italian, Ciro, și fratele acestuia, Joshua, au mai multe restaurante și un club. Alaxandra este medic.

A fost restricționată circulația pe Șos.Nordului, de la Ambasada Chinei spre Parcul Herăstrau, pentru efectuarea cercetărilor la fața locului și stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.

Cine este Ciro Castellano

Ciro Castellano este fratele lui Joshua, sinonim pentru mulți cu "regele nightlife-ului" României.

Sunt italieni veniți din Napoli, care au ajuns în țara noastră în anii '90. De numele lor se leagă restaurante, cluburi și cafenele ca: Zerillos, Divino, Bonsai, Morgano, Le Gaga sau Bamboo.

ciro-castellano.jpg

Ciro Castellano are mai multe afaceri pe zona de restaurante și cluburi
Ciro Castellano are mai multe afaceri pe zona de restaurante și cluburi

 

Despre Joshua și Ciro s-a spus că ar fi nepoții faimoasei Pupetta Maresca, prima femeie care ar fi preluat frâiele temutei organizații mafiote Camorra, potrivit Cancan.

Ciro Castellano a fost arestat în 1988 pentru asociere de tip mafiot și spălare de bani, în 1994 pentru asociere criminală și șantaj, în 1995 pentru asociere de tip mafiot și trafic de arme, iar în 2000 a fost acuzat de asociere de tip mafiot.

 

Loading...