Să fii actor e fascinant, poate, dar nu e deloc atât de ușor pe cât pare. Cei care interpretează roluri în fel și fel de producții au de-a face cu provocări dintre cele mai interesante. Click! a aflat povești inedite de pe platourile de filmare ale peliculei „Minte-mă frumos în Centrul Vechi”.


Diana Roman (25 de ani), care interpretează unul dintre rolurile principale – recuperatoaerea Rossi, a făcut eforturi deosebite pentru acest proiect: a învăţat să se bată, să meargă pe motocicletă, s-a dezbrăcat, ba chiar și-a tatuat expresia „I Love Vaslui”, provizoriu ce-i drept, pe spate.

Diana Roman, goală și bătăușă

diana_roman_minte-ma_frumos_in_centrul_vechi.jpg

diana roman minte-ma frumos in centrul vechi
Diana Roman a învățat să fie fată rea pentru filmările peliculei „Minte-mă frumos în Centrul Vechi”
foto: arhiva personală

 

Filmările pentru pelicula „Minte-mă frumos în Centru Vechi”, în regia lui Iura Luncaşu, au durat doar câteva săptămâni, însă a fost timp suficient pentru întâmplări memorabile. George Piştereanu (26 de ani), actor remarcat pentru prima dată pe marele ecran în pelicula „Eu când vreau să fluier, fluier”, și-a aplicat și el un tatuaj uriaș pe corp, care-i dădea bătai în cabina de machiaj. „La un moment dat, am vrut să ne jucăm şi l-am pus pe mâna dreaptă. Dar, ca să-l dăm la o parte, am râcâit la el cu un operator de mi s-a făcut rău. Până am aflat că se poate îndepărta relativ ușor, după ce îl apucăm de o margine, a durat ceva. Am reușit doar după zeci de minute în care mi-am înroşit braţul”, a povestit, pentru Click!, George Piştereanu.

Un alt actor care a avut parte de cascadorii extraordinare este Emilian Oprea (38 de ani), cunoscut și pentru rolul din filmul „De ce eu?”. În noua producție, el interpretează rolul polițistului Columbeanu, așa că are parte de multe cascadorii. Una dintre ele este cea în care trebuie să fie târât de o maşină. Pentru asta, Emilian a stat în jur de două ore la machiaj, pentru că i s-au desenat pe față foarte multe răni, astfel încât accidentul să pară cât se poate de real.

Filmul se lansează de 1 aprilie - Ziua Păcălelii 

Cinci actori tineri – Doru (Pavel Ulici), Dora (Nicoleta Hâncu), Lucy (Aida Economu), Alecu (Sorin Miron) şi Freddie (Alexandru Unguru) - pregătesc un spectacol într-un teatru din Centrul Vechi. Dora şi Lucy sunt îndrăgostite de Doru, dar Doru iubește doar păcănele. Alecu e îndrăgostit de Dora, dar se mulţumeşte cu Lucy, iar Lucy se mulţumeşte cu oricine. Oricând, oriunde. Cât despre Freddie? E greu de definit pe cine şi ce iubeşte mai mult.

 
 
Loading...