Cei mai îndrăgiţi actori din serialul „Vlad” au avut parte de o mare provocare în weekend, când au participat la Semimaratonul Bucureşti 2019, eveniment la care s-au înscris 18.000 de oameni din peste 75 de ţări. Olimpia Melinte, Adrian Nartea şi Anghel Damian au alergat pe 12 mai pentru a sprijini un caz social în care este implicat şi Omid Ghannadi, de la „Visuri la cheie” (PRO TV).


Trei dintre cei mai îndrăgiţi actori din serialul „Vlad”, difuzat în fiecare luni, la PRO TV, de la ora 20.30, Olimpia Melinte  (32 de ani) - Eliza, Adrian Nartea (37 de ani) – Vlad Pop şi Anghel Damian (27 de ani)– Adrian Anuţei, au participat pe 12 mai la cea de-a opta ediție a Volkswagen Bucharest HALF MARATHON. Au alergat 10 kilometri pentru a sprijini un caz caritabil, susţinut de Omid Ghannadi, de la „Visuri la cheie”, de la Pro TV. “Pentru Adriana, orice mână de ajutor e binevenită. Eu am de gând să fac primii pași duminică, la Semimaratonul București, iar voi ne puteţi susține dăruind, pentru ca orice donație inseamnă o fărâmă dintr-un vis împlinit!”, a mărturisea actriţa Olimpia Melinte înainte de start.

olimpia-melinte.jpg

olimpia melinte adrian nartea
Olimpia Melinte şi Adrian Nartea, fericiţi după ce au alergat 10 km
foto: Instagram

”De povestea Adrianei am aflat de curând de la Omid Ghannadi și m-a emoționat foarte tare. Sacrificiul ei pentru copii este extraordinar și de aceea am decis să o susțin. Adriana și copiii ei trebuie să rămână împreună și să aibă o casă în care să-și construiască un viitor frumos”, a povestit şi Adrian Nartea, interpretul lui Vlad din serial.”Suntem martorii unor situatii cumplite si de cele mai multe ori nu facem nimic. Aproape a devenit laitmotiv, un clişeu, un firicel din ADN-ul nostru. De ce? Cum putem schimba asta? Cum ne putem dezbrăca de egoism ca de o haină nepotrivită cu anotimpul în care ne aflăm? Voi puteţi dona, ca împreună să îi oferim Adrianei şi copiilor ei o locuinţă în care să trăiască decent”, a spus şi Anghel Damian, interpretul lui Adrian. Cei trei au alergat pentru fundaţia Hope and Homes for Children, care sprijină cazul Adrianei, mama eroină care nu vrea să-şi abandoneze copiii.

Iată povestea impresionantă a Adrianei!

Designerul Omid Ghannadi a întâlnit-o pe Adriana și familia sa în 2017, când lucra la emisiunea „Visuri la cheie”, de la PRO TV. 

Din momentul în care a cunoscut-o, pe ea și pe cei 7 copii ai săi, a știut că trebuie să facă ceva să o ajute. Așa că a apelat la Hope and Homes for Children pentru a o ajuta să rămână împreună cu copiii ei și să le ofere o viață mai bună. ”Adriana este un om minunat, care își crește copiii cu multă afecțiune, o femeie care a renunțat la tot pentru viitorul celor mici. Își duce traiul cu modestie și demnitate într-un spațiu care cu greu ar putea să fie numit „casă”, darmite „acasă”. Condițiile precare în care trăiesc cu toții ar putea duce, pentru multe familii, la abandonul copiilor în grija statului. Omid și-a propus să le construiască o casă, în care să trăiască decent, în care apa curentă, electricitatea și alte lucruri pe care mulți dintre noi le considerăm normale să devină realitate și pentru această familie încercată de viață. 

Citeşte şi:

EXCLUSIV Adevărata viaţă a lui Adrian Nartea, actorul din „Vlad”. E milionar doar în serial

Olimpia Melinte: «Scenele de sex din serialul Vlad sunt ca o coregrafie»

 

 
 
Loading...