Actorul Emilian Oprea, interpretul personajului Leonard din serialul PRO Tv „Vlad”, este preferatul regizorilor pentru rolurile de dur. Însă, în viaţa reală, actorul e familist convins, chiar dacă nu s-a însurat cu mama celor doi copii ai săi. Oprea dă vina pe lipsa de timp pentru această ”nebunie”.


Zilele trecute, Click! a vizitat platourile de filmare ale serialului „Vlad” și a stat de vorbă cu unul dintre actorii principali, Emilian Oprea (41 de ani), pe care l-aţi văzut recent în serialul HBO „Valea Mută”, dar şi în filmul „Coborâm la prima”. „Rolul meu din serialul «Vlad», cel al lui Leonard, e de rău, el fiind unul dintre cei doi care l-au «aranjat» pe Vlad. Mi s-a întâmplat să nu-mi placă personajele, dar este o provocare să le interpretez”, ne-a lămurit Emilian.

Actor și la Teatrul ”Maria Filotti” din Brăila, Emilian Oprea este obișnuit cu rolurile de dur, chiar dacă în viața reală este un familist convins. „Cei de la castinguri mă văd în roluri de băiat rău, deşi sunt familist. Se inspiră probabil de la un rol la altul. Poate e şi din cauza tatuajelor. Am în total 12 tatuaje. Primul l-am făcut după ce mi-am dat licenţa. Îl aveam profesor la Iași pe Florin Mircea, care nu era de acord cu tatuajele. Mă ascundeam apoi când ne întâlneam, pentru că îl prețuiesc și îl respect foarte tare, dar nu l-am ascultat”, ne-a declarat actorul.

Emilian Oprea nu s-a însurat cu mama copiilor lui pentru că n-a avut timp

Când vine vorba despre familie, Emilian Oprea recunoaște că nu e căsătorit, deşi are doi copii. „Cea mai mare nebunie e că nu m-am însurat, deși am făcut doi copii. N-am avut timp să mă însor, pentru că totul ne-a luat prin surprindere. Eu şi mama copiilor suntem împreună, dar au venit copiii unul după altul şi nu ne-a mai stat gândul la căsătorie. Mă gândeam că trebuie să mai crească ei puţin şi să-i punem cavaleri de onoare”, ne-a mărturisit, zâmbind, Emilian Oprea. „Mama copiilor e profesoară de limba engleză. Eu nu ştiu dacă aş putea să fac şi altceva, să prezint o emisiune, de exemplu”, a adăugat actorul.

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, Emilian Oprea ne-a dezvăluit, mai în glumă, mai în serios, că îşi doreşte să nu mai fie sacul de box al mezinului.

 

Citește și:

Actriţele noastre din telenovele au dat jos hainele!

Smiley, mai poți? Solistul, actor în două seriale la PRO TV

loading...
Loading...