A fost una dintre cele mai iubite vedete ale Pro TV-ului la începutul anilor 2000, atunci când prezenta emisiunea-concurs "Superbingo". În prezent, Mihai Călin vrea să revină în tv, cu o emisiune în genul "Ştii şi câştigi". Astfel, actorul pregăteşte o emisiune pentru postul de televiziune Kanal. D.


Îndrăgitul actor Mihai Călin revine în televiziune, dar, de această dată, la alt post decât cel care l-a consacrat. După ce a devenit cunoscut datorită show-ului de cultură generală "Ştii şi câştigi", difuzat cu ceva ani în urmă de ProTV, actorul va putea fi văzut, începând din această toamnă, la Kanal D. Formatul noii emisiuni va fi unul asemănător cu cel cu care ne-a obişnuit. Diferenţa va fi doar că echipa de filmare va merge chiar în casele concurenţilor emisiunii.

În prezent, Mihai Călin, în vârstă de 47 de ani, joacă în diverse filme şi piese de teatru. Mihai Călin a fost una dintre imaginile postului Pro TV, încă de la lansarea din 1995. Pentru o foarte scurtă perioadă a prezentat matinalul, alături de Florin Călinescu. Ulterior, a prezentat emisiunea "Ştii şi câştigi", iar apoi, între 1997 si 1999, programul “Roata Norocului”. După “Superbingo” nu a mai apărut în calitate de prezentator, ci doar de actor în serialele tv.

calin_2.jpg

Mihai Călin
Mihai Călin
Foto: Facebook
 
 
Loading...