Ca la fiecare sfârşit de săptămână, spectacolele "Teatru la Cinema" promit un show de improvizaţie interactiv, care va culmina cu reprezentaţia de stand-up comedy a actorului Radu Gheorghe.


În această seară, începând cu ora 20:00, sunteţi invitaţi să savuraţi comedia “Mărimea contează?”. Este o comedie “obraznică” despre adevăruri incomode şi minciuni confortabile, iubiri ascunse şi trădări “la vedere”. Un text celebru al celui mai important dramaturg american contemporan, Neil LaBute. Din distribuţie fac parte Andi Vasluianu/Tudor Istodor, Vlad Zamfirescu, Irina Velcescu, Miruna Şovaială.

Sâmbătă dimineaţă, copiii se vor bucura de noi spectacole de teatru interactiv: “Peter Pan”, “Aladdin şi lampa fermecată”, “Pinocchio” şi “Rapunzel”. Pe 14 martie cei mici vor putea să urmărească, alături de personajele lor preferate, o adaptare după frumoasa poveste orientală “Aladdin şi lampa fermecată”. Din distribuţie fac parte Anca Manolescu / Claudia Chiraş şi Cosmin Bighei/Andrei Stehan.

Weekend-urile se încheie apoteotic cu spectacolele marca Radu Gheorghe, unde umorul fin, de calitate, este invitat permanent. Mărţişoare unicat, făurite din cuvinte meşteşugite, în care experienţa de o viaţă a maestrului este sublimată alchimic, cu migală şi talent, vă sunt oferite în fiecare duminică, de la ora 19:00.

Spectatorii sunt cuceriţi la reprezentaţiile-unicat de stand-up comedy pe care Radu Gheorghe le oferă cu generozitate publicului de toate vârstele: “Vine, vine primăvara”, “Femeia, eterna poveste!”, “Adevărul gol, golutz” “Eu, robotul” şi “Să facem totul!”.

flayer_program_sapt-mar_s2.jpg

Programul "Teatru la Cinema"

“La «Teatru la Cinema» toată lumea primeşte mărţişor! În luna martie, pe lângă premierele-mărţişor, oferim un bilet CADOU pentru fiecare bilet cumpărat la preţ întreg”, precizează Mihai Penişoară, reprezentantul Teatru la Cinema. Biletele la spectacolele “Teatru la Cinema” se pot cumpăra online de pe www.teatrulacinema.ro precum şi direct, la casele de bilete ale Movieplex Cinema din Plaza România.

Proiectul “Teatru la Cinema” este un proiect cultural integrat prin intermediul căruia se pun în scenă piese de teatru, în spaţiul neconvenţional al sălilor de cinema. Filosofia “Teatru la Cinema” este aceea de a facilita accesul la actul de cultură pentru segmente cât mai largi de public.

 

Loading...
Citeste tot despre: