Încă o actriță de la noi este însărcinată. Este vorba de Cristina Mihăilescu (32 de ani), pe care telespectatorii o știu din serialul "Ai noștri", de la Pro TV. Actrița a ținut să-și arate sarcina într-un mod inedit printr-o postare pe rețelele sociale a unei imagini cu ea într-o ședință foto specială, realizată de fotograful Alex Gâlmeanu.


În 2017, actrița Cristina Mihăilescu se căsătorea cu Vladimir Dembinski (32 de ani), fiul actriţei Dana Dembinski Medeleanu (59 de ani) şi al lui Dominic Dembinski. Naşi au fost atunci Andi Vasluianu (45 de ani) şi soţia sa, cele două cupluri colaborând de ceva vreme în diverse proiecte. Cei doi se cunoșteau din copilărie și iată că acum vor deveni părinți. „Cu Andi ne știm de mai mulți ani, i-a fost profesor lui Vladimir la UNATC, apoi au și lucrat împreună la scurtmetrajul soțului meu, «Tenis», și între ei s-a consolidat o prietenie frumoasă. Laura, soția lui Andi, e atât de finuță și de sensibilă, mi-a plăcut imediat. Sunt foarte frumoși împreună și au construit o familie minunată, spre care tindem și noi. Așa că n-a fost greu să ne gândim la ei ca nași, iar ei s-au bucurat mult, de fapt cred că se și așteptau la asta”, povestea atunci actriţa, care a făcut ședința foto mireasă la Muzeul Antipa. 

img_6228.jpg

Cristina Mihailescu, Andi Vasluianu, Vladimir Dembinski, Dana Dembinski Medeleanu, Ai nostri, PRO TV, vedete inrudite, sotie Andi Vasluianu, nas, fin, nunta
Actrița Dana Dembinski, mama mirelui, este o soacră de zahăr pentru Cristina
 
 
Loading...