Este obsedată de sănătate, siluetă și stare de bine. Andreea Raicu dezvăluie, în exclusivitate pentru emisiunea „PLAYTECH” de la Prima TV, că folosește telefonul mobil pentru a monitoriza chiar și câtă apă bea, zilnic.


În ediția din această duminică (10 octombrie) a emisiuneii „PLAYTECH”, de la 10.20, pe Prima TV, au fost prezentate aplicații care te ajută să trăiești mai sănătos și cum îți poți filma momentele cu adrenalină, folosind camere de acțiune. La rubrica „Gadget de vedetă“, Andreea Raicu vorbește despre cum să îți menții sănătatea și forma fizică folosind aplicații. Fie că ai Android, iPhone sau telefon cu Windows Phone, nu duci lipsă de astfel de unelte.

Iată dovada că vedeta este dependentă de telefonul mobil:

Lucian Popescu și experții „PLAYTECH”, Octavian Palade și Radu Neagu, merg la karting pentru a testa camerele de acțiune. Le montează pe cască, se urcă în mașină și pornesc în testare. Acesta este „Testul săptămânii”.

Tot în emisiunea de astăzi, noul smartphone de la HTC va fi analizat și poți vedea topul aplicații de ieșit, de mâncat și de distrat prin oraș.

Loading...
Citeste tot despre: