Adela Popescu şi Mihai Petre au fost protagoniştii unor scene fierbinţi de sex. În 2010, pe când cei doi jucau în serialul "Aniela" au avut de interpretat câteva momente incendiare, partida de amor consumându-se într-o cadă. Sigur fanii actriţei şi admiratoarele coregrafului nu au uitat secvenţele în care cei doi apar goi puşcă, iubindu-se pătimaş.


Dacă prima noapte de dragoste dintre cei doi a fost destul de stingheră, Aniela fiind încă sub amintirile unui viol, a doua scenă, cea din apă, a făcut deliciul telespectatorilor.

adela_popescu_mihai_petre.jpg

Adela Popescu şi Mihai Petre, protagoniştii scenei de amor fierbinte
foto: captură Acasă Tv

Singurul impediment pentru cei doi protagonişti a fost ghipsul Adelei, cu care actriţa a fost nevoită să vină la filmări, fractura ei nefiind complet vindecată. Cele câteva minute în care actorii Adela Popescu (în rolul Anielei) şi Mihai Petre (în rolul lui Radu Vulturesco) fac dragoste i-au ţinut cu sufletul la gură pe fanii serialului difuzat în 2010, pe finalul telenovelei, producătorii condimentând la maximum un episod petrecut între cei doi îndrăgostiţi.

adela_popescu_mihai_petre_1.jpg

Adela Popescu şi Mihai Petre, scenă incendiară în cadă
foto: captură Acasă Tv

Producătorul Zoltan Nagy a analizat la vremea respectivă prestaţia actriţei.

"Adela Popescu este foarte romantică, are nevoie de preludiu mult. Nici Mihai Petre nu pare în stare să facă amor în mod vulgar. În concluzie, Adela este o iubită tandră", a spus cel cel pune în scenă scene fierbinţi în filmele destinate adulţilor.

 
 
Loading...

Alte articole