Trupul neînsufleţit al creatoarei de modă Zina Dumitrescu a fost incinerat sâmbătă dimineaţă la Crematoriul „Vitan-Bârzeşti” din Capitală. Decizia i-a aparţinut fiului ei, Cătălin Negreanu (49 de ani) care a preferat să valorifice locul de veci al familiei de la Cimitirul Bellu, cotat pe piaţă la 5.000 de euro.


Zina Dumitrescu s-a stins la azilul din Ghermăneşti, la 82 de ani, iar prietenii nu au mai apucat să îşi ia adio de la ea. Fiul ei, unic moştenitor, i-a luat trupul şi l-a dus direct la crematoriu, unde a interzis accesul altor persoane. Relaţia lui Cătălin Negreanu cu Zina a fost tensionată, bărbatul fiind acuzat în repetate rânduri că şi-a abandonat mama. A fost chiar la un pas să fie dezmoştenit, însă a reuşit să plătească datoriile de peste 50.000 de euro către azil şi a scăpat.

Mama Zina îşi dorea să fie înmormântată la Cimitirul Bellu, unde e îngropată mama ei, decedată în 1983.

Adriana Bahmuţeanu: «Zina lăcrima când vorbea de Cătălin»

Adriana Bahmuţeanu susţine că fiul Zinei a ales să îi ardă trupul pentru a valorifica locul de veci. „Cât de nasoală trebuie să fi fost relaţia mamă-fiu pentru ca acesta din urmă să o abandoneze într-un azil şi să nu-i respecte nici măcar ultima dorinţă? Cât de mare poate fi avariţia încât să vândă locul de veci în care ar fi trebuit să îşi doarmă veşnicia tocmai fiinţa care i-a dat viaţă? Am cunoscut-o pe Zina şi nu cred că a fost o mamă rea. De fiecare dată vorbea cu mândrie despre fiul ei, deşi uneori i se umezeau ochii şi suspina”, a scris Adriana Bahmuţeanu pe Facebook.

14_catalin-negreanu-fiu-zina-dumitrescu-2.jpg

Fiul vedetei, Cătălin Negreanu, a preferat banii şi nu i-a respectat ultima dorinţă

Înainte să o interneze la azil, în 2012, Cătălin vorbea frumos despre Zina: „Mama a fost dintotdeauna o persoană exigentă, foarte corectă, şi-a dorit să fiu un elev bun, să învăţ bine, să nu chiulesc, să-mi fac temele, mă controla, făceam teme împreună. Dacă am un anumit regret e că ar fi putut sau am fi putut gestiona mai bine, din punct de vedere financiar, ca business, ceea ce în ziua de azi există cunoscut sub brandul Zina Dumitrescu”.

adriana_bahmuteanu.jpg

Adriana Bahmuţeanu
 
 
Loading...