Lumea maneliştilor a dat în fiert de când s-a aflat că Denisa Răducu este grav bolnavă. Tânăra, în vârstă de 27 de ani, suferă de ciroză hepatică, iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte un pronostic favorabil în cazul ei. Cântăreaţa a fost consultată de o echipă de specialişti de la Viena şi deşi a fost supusă unui tratament injectabil costisitor, starea ei de sănătate nu s-a ameliorat.


Familia Denisei Răcucu trece prin momente grele. Artista este grav bolnavă şi deşi a fost văzută de mai mulţi medici, starea ei de sănătate se înrăutăţeşte pe zi ce trece. Din câte se pare în acest moment, cântăreaţa a ajuns acasă, iar familia i-a angajat un psiholog personal care să o ajute să iasă din starea de depresie în care a intrat din cauza bolii. Tânăra suferă de ciroză hepatică şi toată lumea se întreabă cum a fost posibil acest lucru din moment ce blonda nu a băut, nu a fumat şi nu a consumat vreodată substanțe interzise. Explicaţia este se pare o predispoziție ereditară, dar şi nişte reacţii ale unor tratamente suferite anterior cu antibiotice puternice. Denisa a suferit în trecut de o viroză respiratorie și a urmat un tratament agresiv, cu multe antibiotice, în urma căruia ficatul ei a fost grav afectat. ”Are ciroză hepatică, din păcate nu se mai poate face nimic. La Viena medicii au trimis-o acasă şi i-au zis că e chestiune de zile”, a mărturisit o sursă apropiată tinerei, citată de www.a1.ro

Apropiaţii ei au declarat că solista suferă de aceeaşi boală care a răpus-o pe regretata Ileana Ciuculete, în urmă cu aproape două luni.

Loading...