Denisa Răducu (27 de ani) duce bătălia vieții ei. Bolnavă de cancer într-un stadiu extrem de avansat, cântăreața a mers la cei mai buni medici din Europa pentru a încerca un miracol.


Surse din preajma solistei ne-au povestit momentele dramatice prin care trece Denisa dar și detalii despre tratamentul la care a apelat pentru a încerca să oprească efectele devastatoare ale bolii de care suferă. 

Denisa Manelista a murit! Cancerul a răpus-o la 27 de ani

denisa_manelista_a_murit.jpg

denisa manelista a murit
Denisa Manelista a murit

Denisa Răducu, cunoscută ca Denisa Manelista, a murit după ce a încercat din răsputeri să scape de cancer, cu care se lupta de mai bine de trei luni de zile, potrivit Antena 3. Cântăreața apelase la tratamente în străinătate, dar și la medici de renume din România, însă nimic nu a mai putut-o salva.

Denisa Manelista avea 27 de ani, însă starea ei de sănătate era una precară. Blonda avea o tumoră metastazată la ficat și se simțea din ce în ce mai rău, iar în ultimele zile de viață ajunsese să se hrănească prin perfuzii. Denisa slăbise considerabil din cauza bolii, și nu se mai putea deplasa de una singură, ci numai cu ajutorul apropiaților care o cărau pe brațe, mai scrie Antena 3.

Denisa Manelista a murit, după ce a cerut să se întoarcă acasă, la Ștefănesti. Aceasta nu dorea să își petreacă ultimele clipe pe un pat de spital.

Vestea că Denisa Manelista a murit ar fi fost dată publicității de membrii familiei sale, potrivit Vocea Vâlcii. 

Denisa a descoperit în urmă cu ceva vreme că are o tumoră la ficat deja metastazată și pe care o purta în corp încă din copilărie, fără să bănuiască. Tumora dezvoltată în zona ficatului s-a extins și i-a cuprins toate organele din zona abdomenului.  

În urmă cu câteva luni, artista a ajuns la o clinică de specialitate din Viena, acolo unde medicii au supus-o unui tratament de ultimă generație. Denisei i s-a injectat în artera care alimenta cu sânge tumora un material care permite blocarea completă a vasului de sânge. Practic, tumora este o formațiune de celule bolnave care se alimentează cu sânge, ca oricare alt organ din corp, iar prin această metodă medicii au încercat să împiedice dezvoltarea ei. 

Asta a fost singura soluție pe care au avut-o la îndemână medicii, excluzându-se din start varianta transplantului sau a unei serii de operații pentru a se încerca eliminarea tumorii.

Ei speră că, prin această procedură, i-ar mai fi obținut Denisei măcar încă un an de trăit. „Nu am murit, nu sunt nici pe moarte. E adevărat că am ceva probleme de sănătate, că am fost la Viena, dar nu m-au gonit acasă, așa cum s-a scris, că nu ar mai avea ce să-mi facă. Analizele îmi ies din ce în ce mai bine și eu sunt foarte optimistă”, spunea Denisa la începutul lunii mai. 

 

Ce spune medicul consultat de Denisa după ce artista a fost externată

deni.jpg

denisa manelista cancer hepatic boala tratament
Denisa se află într-o fază avansată a bolii şi a apelat la un tratament alternativ
foto: arhiva personală

Denisa Răducu acceptă orice variantă de tratament doar pentru a învinge boala. După ce iniţial a vrut să învingă cancerul cu produse naturiste, acum tânăra a consultat un medic specialist în terapie cu laser. Este vorba despre prof. dr. Corneliu Moldovan, medic oncolog şi directorul Institutului Național de Medicină Complementară și Alternativă, care a confirmat la Antena 1 că a consultat-o pe artistă. "A venit la mine, am consultat-o, dar nu pot să spun foarte multe lucruri, pentru cîă un medic păstrează confidenţialitatea despre starea de sănătate a unui pacient. Eu sunt  specialist laser terapie de joasă energie şi atât pot să vă confirm că nu face în acest moment un astfel de tratament.  Mie mi-a plăcut foarte mult de ea. Are o personalitare foarte puternică, nu a căzut într-o depresie", a spus medicul. 

florin_peste.jpg

florin peste unchi denisa raducu denisa manelista boala
Florin Peşte este unchiul Denisei Răducu şi confirmă că tânăra a fost externată
foto: captură video

Unchiul Denisei Răducu a intervenit telefonic la acelaşi post tv, unde a explicat că iubitul tinerei a insitat ca ea să plece de la spital şi să urmeze un altfel de tratament. "Iniţiativa a fost a iubitului ei. A dus muncă de lămurire de 3 săptămâni. A vrut să o ducă la medicină alternativă. Ştiu că este o variantă de tartament excelentă şi că multe persoane s-au tratat acolo. Am auzit că domnul doctor nu primeşte dacă nu dă o şansă pacientului. Părerea mea e că dacă nu insista iubitul ea era şi acum la Sfântul Luca, unde starea ei se agravase şi murea cu zile", a spus Florin Peşte, unchiul Denisei. 

Minodora, apel disperat pentru Denisa Manelista: «Nu e bine deloc»

minodora.jpg

minodora
Minodora a avut lacrimi în ochi când a vorbit despre Denisa
Foto: captură Antena Stars

S-a vorbit despre hepatită, dar și despre ciroză hepatică, despre tratamente naturiste, despre vizite la spitale din Viena, dar nu și despre o veste pe care o așteaptă cei care îi îndrăgesc muzica, dar și oameni care nu au cunoscut-o, dar care au auzit de durerea ei.

Minodora este una dintre persoanele apropiate Denisei. Vedeta s-a arătat extrem de afectată de boala tinerei și de felul în care unele persoane au ajuns să vorbească despre ea și să pună la îndoială că ar fi bolnavă.

denisa.jpg

denisa manelista
Veştile legate de starea Denisei nu sunt deloc bune
Foto: arhivă personală

 

Invitată la Antena Stars, vineri, 19 mai, Minodora a ținut să facă precizări. Le-a cerut celor de acasă să se roage pentru Denisa, dar nu a avut nicio veste bună legată de starea ei de sănătate. Mai mult, în timp ce vorbea despre colega ei de breaslă, Minodora avea lacrimi în ochi.

"Vreau să se știe foarte clar că acest copil este bolnav. Vreau să vorbesc cu oamenii care nu au încredere. Nu sunt de acord ca cineva să jignească pe altcineva dacă este sau nu bolnav. Am doar o rugăminte: doar să transmiteți un gând bun și, dacă nu este prea mult, o rugăciune. Știu din sursă sigură că Denisa nu se simte bine și nu este bine. Așa cum toată lumea s-a rugat pentru colegul nostru, Gabriel Cotabiță, să se facă bine și i-a fost de ajutor, faceți acest lucru și pentru fata asta de 27 de ani. Nu e bine. Nu vreau să mai fie înjurată. Dacă nu puteți să-i transmiteți ceva bun, nu o faceți, dar vă rog să nu o mai înjurați. Este un copil bun, cu bun simț. Nu vrea să apară să o vadă cineva cum este acum, că nu se simte bine, nu vrea la spital, vrea doar acasă. Respectați lucrul acesta, vă rog din suflet și din inimă. Ea vrea să-și păstreze imaginea cu care ne-a obișnuit. Tot ce putem face este să ne rugăm", a spus Minodora, cu vădită tristeţe.

Denisa Manelista, primele declarații despre boala ei: «Nu mă dau bătută»

denisa.jpg

denisa manelista
La doar 27 de ani, Denisa se luptă cu probleme grave de sănătate
Foto: arhivă personală

Aceasta a intrat prin telefon la "Acces Direct", unde a lăsat să se înțeleagă că urmează tratamente și că se simte mai bine, că are probleme la ficat, dar că este optimistă că le va rezolva și că va trece cu bine peste acest mare obstacol din viața sa. La doar 27 de ani, îndrăgita manelistă a fost nevoită să ia o pauză de la cariera muzicală pentru a se ocupa de cel mai de preț bun al său, sănătatea.

"Am văzut totul. Am crezut că dacă nu o să mă implic foarte mult o să se oprească totul. Am văzut câtă lume mă iubește, am primit mii de mesaje. În niciun caz nu e cum s-a speculat în presă. Nu am murit, nu sunt nici pe moarte. E adevărat că am ceva probleme de sănătate, că am fost la Viena, dar nu m-au gonit acasă, așa cum s-a scris, că nu ar mai avea ce să-mi facă. Analizele îmi ies din ce în ce mai bine și eu sunt foarte optimistă.

Nu am nicio legătură cu boala Ilenei Ciuculete. Are legătură cu ficatul, dar nu cu Ileana Ciuculete. În niciun caz nu am aceeași boală. E adevărat că fac un tratament naturist", a declarat Denisa pentru "Acces Dircet", pentru ca mai târziu, în decursul aceleiași zile, să revină cu un mesaj și pentru cei de la "Agenția Vip", în care le-a mulțumit fanilor și le-a promis acestora că nu se dă bătută și că luptă cu toate armele pentru a-și recăpăta vechea viață.

 

Loading...