Spectacol şi scandal! Noua ediţie a emisiunii “Românii au talent” a debutat cu o audienţă uriaşă şi, deopotrivă, cu o controversă. Paula Rad, femeie de serviciu, a cântat operă, stârnind un val de emoţii. Ea s-a plâns că Opera din Cluj nu i-a dat şanse, iar Florin Călinescu a atacat dur conducerea instituţiei. Soliştii Operei din Cluj susţin că interpretarea fetei e presărată cu greşeli.


Industria de divertisment de la Pro TV a scos din joben un show remarcabil la primul episod din al şaptelea sezon al emisiunii “Românii au talent”. Cel mai emoţionant moment a fost oferit de Paula Rad (28 de ani), o tânără modestă, absolventă de Conservator, care s-a prezentat drept femeie de serviciu şi care a interpretat partitura “O mio babbino caro”, de Giacomo Puccini. Tensiune, butonul de aur apăsat de Andra, ploaie de confetti – iată generatorul uriaş de emoţie care a impresionat vineri seară o ţară întreagă. “Din nefericire, n-am reuşit la Operă. Am fost chiar anul trecut (n.r. – 2015) şi mi s-a spus cât sunt dispusă să aştept”, a povestit tânăra. Florin Călinescu a luat foc şi a tunat la adresa Operei din Cluj, care i-ar fi refuzat Paulei şansa angajării. “În cazul tău, mi se pare o nedreptate pentru care  cred că pedeapsa pe lumea asta este puţină. Nu pot să cred că trebuie să ai numai părinţi, pile, soţi, amanţi. Să le fie ruşine!”, a clamat juratul.

rad-3-89661.jpg

Paula Rad, Românii au talent, scandal, spectacol, talent, opera
Cântăreața lucrează ca femeie de serviciu

Paula Rad s-a născut la Zalău şi a urmat cursurile Academiei de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj. În 2013, a absolvit un Master la Universitatea Naţională de Arte “Gheorghe Enescu” din Iaşi. “Am mai fost de două ori la emisiune şi greşeala mea e că am cântat muzică uşoară. A treia oară a fost cu noroc”, spune tânăra de 28 de ani pentru graiulsalajului.ro. “Lucrez ca femeie de serviciu, dar nu am abandonat niciodată gândul că o să am succes în muzică”, speră Paula.

 

A avut 3,7 milioane de telespectatori

andra-891511.jpg

Paula Rad, Românii au talent, scandal, spectacol, talent, opera
Andra a apăsat butonul de aur

Prima ediție din sezonul șapte Românii au talent s-a încheiat în forță le-a mers „la suflet” românilor. Emisiunea în care Andra a apăsat butonul de aur și a trimis-o pe Paula Rad direct în semifinala concursului de talente a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Pe întreaga durată de difuzare, înre orele 20.30 – 23.35, la nivel național, 3,7 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul, iar în minutul de maximă audiență de la 22.23, peste 4,4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

 

Şi Costel Busuioc a făcut furori cu operă

costel-89313151515.jpg

Paula Rad, Românii au talent, scandal, spectacol, talent, opera
Busuioc a devenit celebru

Concurenții care într-un show de talente își iau inima-n dinții și interpretează arii din opere au succes garantat. Cel mai cunoscut exemplu este cel al lui Costel Busuioc, care în urmă cu cinci ani a avut Spania la picioare după ce a câștigat concursul ”Hijo de Babel”. Din acea clipă, românul care lucra pe șantier a devenit celebru, iar viața i s-a schimbat peste noapte. Tot cu arii celebre i-a cucerit anul trecut pe români și micuța Laura Bretan, stabilită în SUA, care a reușit chiar performanța de a câștiga concursul ”Românii au talent”. S-a prezentat și la concursul similar din America, unde a reușit să ajungă până în finală. Acum, a fost rândul Paulei Rad să ridice juriul și publicul în picioare.

 
 
Loading...