Lung și anevoios este procesul pe care Alexandra Dinu i l-a intentat fostului soț, Adrian Mutu, pentru pensia alimentară care i se cuvine fiului lor, Mario. Un lucru este cert: cei doi nu s-au împăcat, nu au căzut la nici o înțelegere ba, mai mult, actrița este decisă să meargă până în pânzele albe pentru va Mutu să fie executat silit, iar datoria de 140.00 de euro să ajungă la Mario.


În iulie 2018, Adrian Mutu (40 de ani) a pierdut procesul pe care fosta soție, Alexandra Dinu (38 de ani), i-l intentase în 2016, pentru pensia alimentară a fiului lor, Mario, acum în vârstă de 16 ani. ”Briliantul” a fost obligat de judecători să-i plătească Alexandrei nu mai puţin de 140.000 de euro, reprezentând pensia alimentară pentru Mario, din ultimii ani. Instanţa a decis ca Adrian Mutu să nu mai aibă drept de a ataca decizia. ”Admite cererea de încuviințare a executării silite. Fără cale de atac”, se arată în decizia magistraților Judecătoriei Sectorului 1, publicată pe portalul oficial al instituției.

Iată că au trecut 7 luni de atunci și, deși în presă au apărut informații că cei doi foști soți s-ar fi împăcat, Click! a aflat că Alexandra nu numai că nu a căzut la pace cu Mutu, dar nici nu a primit nici un leu din datoria de 140.000 de euro. "Nu există nici o înțelegere între Alexandra Dinu și Adrian Mutu, iar procesul continuă. Adrian Mutu nu și-a plătit pensia alimentară, iar datoriile lui se ridică la peste 140.000 de mii de euro. Procesul este îndelungat, sunt mai multe termene, însă Alexandra are reprezentare legală în țară și nu se va opri până când Mario nu va primi ceea ce i se cuvine", ne-a declarat o sursă din anturajul Alexandrei

Istoria scandalului pe pensia alimentară

Ani în şir, Adrian Mutu a plătit câte 5.000 de euro lunar, iar în 2013 a achitat peste 30.000 de mii de euro, însă în anul 2014 plăţile pentru pensia alimentară a fiului său s-au oprit brusc. Se pare că Mutu n-a mai avut bani să achite suma respectivă şi a ajuns să acumuleze o datorie de 140.000 de euro, fapt care a determinat-o pe Alexandra Dinu să-l dea în judecată pentru a recupera banii lui Mario.

1-3-5col-mario-fiul-lui-mutu.jpg

Mario a împlinit 16 ani în septembrie 2018

Frumoasa blondină a depus o cerere pentru executarea silită a fostului ei soţ la Judecătoria Sectorului 1, în anul 2016. Magistraţii i-au dat dreptate Alexandrei şi, în numai câteva zile, au şi luat o decizie în favoarea actriţei, aceştia încuviinţând executarea silită împotriva pârâtului Adrian Mutu. Dar fostul fotbalist a deschis şi el un proces la aceeaşi judecătorie, prin care a contestat executarea silită. Motivul invocat de Mutu a fost acela că nu mai are câştiguri care să-i permită să acopere suma și că mai are trei copii minori de întreţinut, doi din mariajul cu Consuelo Matos, pe Maya şi pe Adriana, dar şi un copil din actuala căsnicie, cu Sandra Bachici.

2-3-bd-5-2col-alexandra-dinu-adrian-mutu-nunta.jpg

În 2001 s-a însurat cu Alexandra Dinu

”În 2007, când Mario avea deja 5 ani, Alexandra l-a acţionat pentru prima dată în instanţă pe Adrian Mutu pentru neplata datoriilor sale şi suma care i s-ar fi cuvenit lui Mario (stabilită de instanţă conform veniturilor de atunci, când Mutu activa la clubul italian Fiorentina) ar fi fost de 40.000 € pe lună. Alexandrei i s-a părut exagerată această valoare şi i-a dat fostului soţ posibilitatea de a stabili singur suma pe care era dispus să o plătească. Aşa s-a convenit suma de 5.000 €. După doar câteva luni de plată a pensiei alimentare, Mutu ar fi uitat din nou să achite. Însă altceva i-a pus capac Alexandrei. În 2014, Mario a suferit două operaţii pe cord. Atunci, Mutu a fost prezent la spital doar în timpul primei operaţii, nu şi în zilele de spitalizare, grăbindu-se să plece deoarece avea programată o vacanţă cu Consuelo, soţia lui de atunci, şi fetele lor. La cea de-a doua operaţie însă, nici nu s-a mai prezentat şi nici nu şi-a mai vizitat fiul în acel an. Costurile intervenţiilor au căzut tot în grija Alexandrei”, ne-au povestit surse bine informate din anturajul Alexandrei Dinu, actrița fiind stabilită la Los Angeles.

Loading...