Adriana Bahmuţeanu a stârnit un val de controverse după ce la începutul acestui an a mărturisit că şi-a făcut o procedură în zona intimă. S-a speculat că s-ar fi operat, dar vedeta a explicat că nu a fost vorba de aşa ceva niciun moment, ci doar de o intervenţie minim invazivă efectuată fără anestezie generală, care durează câteva minute şi se face cu ozon.


A trecut jumătate de an de când Adriana Bahmuţeanu a vrut o curăţare mai profundă în zoina intimă şi şi-a aprins paie în cap. Vedeta, care a fost acuzată inclusiv de fostul soţ, afaceristul Silviu Prigoană, că a discutat prea mult pe seama aşa-zisei rejuvenări vaginale şi a făcut din nou declaraţii pe marginea subiectului. Prezentatoarea de la Antena Stars a explicat că nu a intervenit chirurgical în zona intimă, ci doar a făcut o terapie cu ozon. "Am făcut un duş mai profund...cu aer. Domnul doctor mi-a introdus un tub, care este un pic mai gros decât un ac, iar la final totul este curăţat în profunzime. E o terapie nedureroasă, pe care o recomand tuturor femeilor. Repet, eu nu m-am operat şi nu sunt de acord cu astfel de intervenţii în zona intimă", a spus Adriana Bahmuţeanu când a fost întrebată dacă şi-a făcut sau nu rejuvenare vaginală. 

Singura vedetă de la noi care a recunoscut că şi-a făcut vaginoplastie (n.r. rejuvenare vaginală) este Dj Wanda. Bruneta şi-a "întinerit" zona intimă în urmă cu aproape cinci ani la sfatul iubitului ei, medic de profesie.

Loading...