Desemnat de stradă să-i reprezinte pe protestatari la consultările de la Cotroceni, Adrian Despot a declinat iniţial invitaţia, ca mai apoi să accepte să se aşeze la masa negocierilor. Refuzul său a fost pus de unii pe seama unei forografii, care lasă loc de interpretări. Solistul apare într-o imagine alături de unul dintre patronii din Colectiv.


Artistul Paul Hitter a publicat pe contul său de socializare o imagine controversată care îl arată pe Adrian Despot stând la masă cu unul dintre patronii clubului Colectiv. Este vorba despre Costin MIncu. În fotografie, cei doi se află la o terasă din Vama Veche, cu un castron de ciorbă în faţă. Indignat după ce a văzut poza, artisul a publicat un mesaj dur la adresa solistuluii Viţa de Vie.

despot_si_mincu.jpg

adrian despot costin mincu patron colectiv masa terasa
Adi Despot şi Costin Mincu, unul din patronii Colectiv, la masă la o terasă de pe litoral
foto: Facebook

"Dar pe cine avem noi aici? Vocea străzii, la masă cu? Şi pentru că oamenii nu înţeleg ce mi se pare dubios în poza asta, completez. Mi se părea mai decent să iasă şi să spună: «Băi băieţi, eu îi cunoşteam pe patroni, colaboram, se putea întâmpla la un concert de-al nostru, îmi pare rău, eu nu pot reprezenta strada la Cotroceni în această situaţie»", a spus Paul Hitter, potrivit activenews.ro
Contactat să probeze autenticitatea fotografiei respective, Adrian Despot s-a eschivat. "Nu fac niciun fel de declaraţie despre absolut nimic ce s-a întâmplat la Colectiv. Este spaţiul media mult, mult prea virusat şi aşa… Mulţumesc. Sper să mă înţelegeţi. O zi bună", a spus el pentru www.evz.ro. 

Puţini ştiu însă că cei doi s-au mai întâlnit pe la concerte, Costin Mincu, alias Butch, a urcat pe scenă chiar în clubul Colectiv pe care îl administra alături de Paul Gancea şi Alin Anastasescu. Una dintre cele mai reprezentative melodii interpretate de el fiind "Supradoza de vise", alături de E.M.I.L.

Toţi cei trei patroni ai clubului Colectiv, în care a avut loc un incendiu în care şi-au pierdut viaţa 48 de oameni, au fost reţinuţi pentru 29 de zile, fiind acuzati de ucidere din culpă şi riscă 15 ani de inchisoare. 

 
 
Loading...