Pare greu de crezut că artiştii din ”Vlad”, serial care va reveni pe micile ecrane din toamnă, au muncit pe brânci, în tinereţe, cu atât mai mult cu cât îi vedeţi pe micile ecrane îmbrăcaţi la patru ace şi la volanul unor bolizi de lux.


Adrian Nartea (38 de ani) sau Vlad Pop a povestit, într-un interviu pentru adevarul. ro: ”Am vândut supă pe pârtie la Predeal şi la Azuga. Aveam un cort, îl băgam în priză, se umfla şi aveam un pupitru pe care ţineam un fierbător şi supe instant la plicuri.

65.jpg

Alături de regizorul Jesus del Cerro

Monica Bârlădeanu, chelneriță în adolescență

Aveam coadă şi acolo pentru că veneau schiorii, se puneau la coadă să bea o supă fierbinte”. Iar Monica Bârlădeanu (41 de ani) sau Carla Dumitrache a fost chelneriţă, în Iaşi, oraşul natal: „Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare, eram trei copii acasă. La 16 ani, mai exact în vara din clasa a 10-a, am vrut să contribui şi să îmbunătăţesc cumva situaţia noastră.

42.jpg

Adrian Nartea (38 de ani) sau Vlad Pop: ”Era coadă, veneau schiorii să se încălzească!”

Şi atunci m-am angajat ospătăriţă la o terasă, lângă gară. Lucram 24 cu 48. Când eşti ospătar eşti în picioare tot timpul. Nopţi nedormite şi mi-a plăcut foarte tare, ţin minte prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am câştigat primii bani, care erau din bacşiş, nu era salariu.

71.jpg

Andrei Aradits sau Ştefan Dragomir: ”Cântam pe Litoral, turiştii ne puneau bani într-o pălărie”

Mi-am dat seama că nu o să mă accepte niciodată dacă le spun că am 16 ani, aşa că mi-am pus un creion dermatograf maro pe buze, ceva de o vulgaritate incredibilă, dar care mi-a adăugat nişte ani, şosete în sutien şi le-am zis că am 18 ani. Aşa am lucrat acolo două veri!”, a povestit Monica, la Antena Stars. Pentru bani, şi colegul lor de filmare, Andrei Aradits (46 de ani) sau Ştefan Dragomir, învăţase să se descurce.

88.jpg

Au revenit la filmări

La începutul anilor ’90, el cânta pe Litoral, mai exact la Olimp şi la Neptun, împreună cu o prietenă. Turiştii cu dare de mână le puneau bani într-o pălărie: ”Tot ce câştigam ziua cheltuiam seara, în staţiuni, pe distracţie”, a menţionat el, la Antena 1.

George Piştereanu şi Bebe Cotimanis au muncit pe şantier

50.jpg

George Piştereanu sau bodyguard-ul Tibi Norvath

Actorul George Piştereanu (30 de ani), care îl interpretează în serial pe temutul bodyguard Tibi Norvath, a fost un copil plin de energie, aşa că tatăl său l-a luat la muncă în Italia, acolo unde bărbatul lucra vara pe un şantier. George avea doar 12 ani, când a învăţat ce înseamnă banul câştigat cu multă trudă. Dar şi Bebe Cotimanis (65 de ani) sau Cezar Cristoloveanu (“Inginerul”) are un trecut asemănător: ”Aveam 13 ani când tata a murit.

99.jpg

Bebe Cotimanis, în rolul lui Cezar Cristoloveanu sau “Inginerul”

Primul job a fost de lucrător pe şantier, în 1977, imediat după cutremur. Eram controlor tehnic de calitate pentru injectările în grinzi cu răşini epoxidice. Dar nu a fost greu. Consider că aşa a fost să fie. Uitându-mă în urmă, realizez că nu am sacrificat nimic. Consider că tot ce mi s-a întâmplat aşa a trebuit să fie. Aşa mi le-a picurat Dumnezeu. Am un principiu de la care nu mă abat niciodată! Am un singur lucru de făcut în viaţă: să fac primul lucru care îmi iese în cale. Dar nu oricum. Trebuie să-l fac cel mai bine cu putinţă. În rest, îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru ce-mi dă”, a povestit Bebe Cotimanis pentru OK!Magazine.

 

 

 
 
Loading...