Dacă până acum cămăşile impecabile purtate de marii lidei politici ai lumii le puteam vedea doar în fotografii şi în poze, de curând acestea pot fi îmbrăcate şi de români. Designerul Adina Buzatu l-a adus la Bucureşti pe senior-adviser-ul unui celebru brand de piese vestimentare care îi învaţă pe cei care vor să arate în orice moment al zilei ca scoşi din cutie cu ce să se îmbrace.


Ce au în comun Alex Velea, Mihai Găinușă, Lucian Mândruță și Răzvan Ciobanu cu Barack Obama, Vladimir Putin și David Beckham? Nici mai mult, nici mai puțin, decât cămășile pe care le poartă. Renumită pentru atenția cu care selectează brandurile pe care le aduce la magazinul ei, Adina Buzatu, cunoscuta stilistă, are în portofoliu și celebrul brand suedez Eton specializat în producția cămășilor preferate de starurile din întreaga lume. Creatoarea de modă l-a invitat la București pe Jan Borghardt, senior-adviser al brandului Eton, și a organizat în cadrul magazinului ei din Calea Victoriei o întâlnire informală cu vedetele din România care poartă această marcă de haine. Au răspuns invitației Zoli Toth, Norris Măgeanu, Ciprian Rogojan (Cici de la Sistem), Codruț Kegheși, Gianina Corondan și Mirela Vescan.

Cămășile sunt realizate din cea mai bună țesătură de bumbac special tratat pentru a interacționa cu temperatura corpului și a rămâne în permanență impecabil. Astfel, după o zi aglomerată la birou, un bărbat poate merge la restaurant sau la o întâlnire cu iubita arătând ca scos din cutie. "Calitatea contează, nu numai că este vizibilă, dar te face să te simți minunat. Ador cămășile Eton pentru rezistența lor în timp și aspectul lor impecabil chiar și după zeci de spălări", a mărturisit Adina Buzatu.

Vizita lui Jan Borghardt la București înseamnă şi faptul că România a devenit un punct de interes pentru reprezentanții brandurilor internaționale de top care vad acum în capitala noastră bărbați bine îmbrăcațin și o piață de desfacere pentru creațiile lor. În cele trei magazine pe care le deține în prezent, stilista Adina Buzatu aduce în exclusivitate în România cinzeci și două de branduri internaționale de top.

 

Loading...