Interpretul şlagărului “Şi m-am îndrăgostit de tine” a fost sărbătorit de prieteni şi de membrii familiei, vineri, 2 octombrie, când a împlinit 64 de ani. I-ar fi plăcut ca la petrecere să fie prezentă şi fiica lui din prima căsnicie, stabilită în Canada. Artistul cu voce superbă are o viaţă de poveste, cu multe amintiri amare.


Adesea, viaţa bate filmul! Este şi cazul îndrăgitului solist de muzică uşoară Adrian Daminescu, care, pe 2 octombrie, a împlinit 64 de ani. Artistul are o viaţă de roman, cu suişuri şi coborâşuri, şi târziu şi-a găsit fericirea în dragoste. Puţini ştiu că a mai fost însurat în perioada 1990-1992 cu Francis Suzane Wocker, dar şi cu Mihaela Mihăilescu, stabilită în Canada, cu care o fiică, pe Ana Spraetz, pe care însă n-a mai văzut-o de zece ani.

“Nu am mai vorbit cu fiica mea de aproape opt ani. Cred că se descurcă. Mama ei are grijă de ea, sunt convins, şi nu am nimic împotriva ei, să ştiţi”, a declarat cântăreţul, într-un interviu. Acesta îşi alină dorul admirând pozele fetei, de pe conturile sociale.

ana_daminescu_08102700.jpg

Ana Spraetz, fiica lui din Canada, este frumoasă ca un fotomodel

Iată însă că, după căsătoria cu Daniela, Adrian s-a ataşat enorm de fiul acesteia, Cezar Alexandru, în vârstă de 36 de ani, despre care atât de frumos povestea, acum trei ani: ”În urmă cu 33 de ani se năştea fiul meu. Nu am ştiut. Mama sa mi-a făcut această surpriză acum 12 ani, când au intrat în viaţa mea amândoi şi am pornit la un nou drum, toţi trei. Porţi numele Daminescu, ceea ce mă face mândru şi fericit! Te iubeşte tata, mult, mult!”.

90_familia.jpg

Adrian Daminescu, cu soţia, Dana, şi cu fiul înfiat

Recent, interpretul a acceptat invitaţia prezentatoarei Carmen Târnoveanu, la emisiunea “Dăruieşte Românie!”, de la TVR Internaţional, show care se va difuza, zilele acestea, şi unde el a acordat un interviu de suflet. Cu acest prilej, aflăm că tatăl lui, Constantin Daminescu, a fost dirijor şi a fondat Teatrul Naţional de Operă şi Balet ”Oleg Danovski”, din Constanţa, Teatrul de vara din Mamaia şi Filarmonica Marea Neagră, cu o componenţă de peste 50 de instrumentişti şi cu turnee în străinătate, dar şi că mama lui, Aznif Elisabeta Daminescu, născută Ekmekgian – a fost soprană a scenei lirice din Timişoara.

carmen_tarnoveanu_adrian_daminescu_la_tvr_international_-_daruieste_romanie.jpeg

adrian daminescu si carmen tarnoveanu
Alături de Carmen Târnoveanu la emisiunea "Dăruiește Românie", de la TVR Internațional
foto: arhivă personală
 
 
Loading...