Cântăreţul Adrian Enache împlineşte pe 12 iunie vârsta de 53 de ani. Artistul este un solist apreciat, având o voce recognoscibilă care de-a lungul timpului i-a adus multe satisfacţii din punct de vedere profesional. Adrian are o carieră de succes, se bucură de aprecierea fanilor, iar familia îl susţine. Cea mai mare bucurie a artistului rămân copii săi, fiica Diana Enche şi David Mihnea, proveniţi din două relaţii diferite.


Adrian Enache este un artist complet pentru care profesia pe care o îndeplineşte reprezintă o îmbinare între muncă şi distracţie, întrucât artistul se simte ca acasă în faţa publicului. Exuberant, plin de voie bună şi mereu cu zâmbetul pe buze, aşa apare de fiecare dată în faţa publicului. Reţeta succesului pentru el pare să fie carisma dublată de o voce puternică.

aurelian-temisan-si-adrian-enache

aurelian temisan si adrian enache
Adrian Enache şi Aurelian Temişan, în anul 1995
Foto: Arhivă personală

Pe 12 iunie cântăreţul care a făcut parte din lotul de juniori al României la fotbal în anul 1976 împlinepşte vârsta de 53 de ani. Muzica a jucat un rol esenţial în toţi aceşti ani, căci după absolvirea facultăţii a urmat cursurile Școlii Populare de Artă, clasa Mihaela Runceanu-Ionel Tudor, după ce timp de cinci ani a fost solistul formațiilor rock Phoebus și 6200 din orașul natal, Galaţi. Întâlnirea cu Mihaela Runceanu avea să îi deschidă un nou orizont către o viaţă de artist pentru că ea a fost cea care a insistat să se înscrie la Şcoala Populară de Artă.

Adrian Enache este tatăl a doi copii

Adrian Enache se mândreşte cu cei doi copii ai lui, proveniţi din două relaţii diferite. O fiică pe nume Diana Enache, în vârstă de 23 de ani, cu fosta soţie Corina, de care a divorţat în anul 2009 şi un băiat, Mihnea, de 14 ani, cu Iuliana Marciuc. Fata artistului a moştenit talentul muzical de la tatăl ei şi nu rare au fost ocaziile în care a urcat pe scenă alături de el. În plus, Diana cochetează şi cu lumea modei, fiind prezentă pe podiumul diferitelor prezentări de modă. Printre colaborările ei de succes se numără cea cu Liza Panait. David Mihnea, fiul pe care vedeta îl are cu Iuliana Marciuc, ia lecţii de pian şi de chitară, fiind la rândul său atras de lumina reflectoarelor.

enache_si_fiul.jpg

adrian enache si fiul
Adrian Enache şi fiul său, Dacid Mihnea
Foto: Arhivă personală

Diana Enache, atacată de portarul blocului, în 2014

În data de 5 iulie 2014 Diana Enache a trecut prin clipe de groază. Atunci a fost atacată şi înjunghiată de către portarul blocului în care locuia tatăl ei.

În momentul în care a ajuns în complexul unde locuia tatăl ei, Diana a deschis uşa apartamentului, descoperind că nu are lumină. Ulterior, ea a coborât la portarul imobilului, pentru a-i cere ajutorul.

portar-libanez

portar libanez
Portarul libanez a încercat să o violeze pe Diana, iar într-un final a înjunghiat-o

Bărbatul, un libanez de 46 de ani, a urmat-o spre apartament, iar când a ajuns în dreptul panoului electric, acesta i-a pus cuţitul la gât şi a atacat-o. În încercarea de a scăpa, Diana Enache s-a rănit pe mâini şi în zona gâtului. Vecinii au fost treziţi din somn de strigătele fetei şi i-au sărit în ajutor. În scurt timp, fiica artistului a fost dusă de urgenţă la Spitalul de Urgenţă Floreasca unde a primit îngrijirile medicale necesare şi a fost supusă mai multor intevenţii chirurgicale.

diana-enache-si-fiica

diana enache si tatal ei
Adrian Enache este mândru de fiica sa, Diana, care îi împărtăşeşte pasiunea pentru muzică

Tragicul episod a lăsat urme adânci pe trupul, dar şi în sufletul adolescentei. Diana Enache a fost atacată cu un cuţit de către portar, Ali Kanaan. Rezultatul: răni adânci la mâini, dar şi pe torace, sub sâni. Tânăra a trecut prin mai multe operaţii şi nici acum mâna dreaptă nu este complet vindecată. La proces, fiica cântăreţului a povestit că portarul a încercat să o pipăie şi a sfârşit prin a o înjunghia.

Citeşte şi

Diana Enache, mireasă superbă în prezentarea Lizei Panait

Așa tată, așa fiu! Ce frumos s-a făcut băiatul lui Adrian Enache

 
 
Loading...