Imaginea contează pentru Adrian Mutu. Celebrul fost decar al României a făcut o transformare de zile mari, care valorează aproximativ 20.000 de euro. "Briliantul" și-a dorit un zâmbet de Hollywood, așa că a apelat la specialiștii în domeniu pentru a-și cosmetiza întreaga dantură cu fațete de ultimă generație. Două săptămâni a durat toată transformarea.


De aproape trei săptămâni, celebrul fost fotbalist Adrian Mutu, actualmente antrenor, a intrat și el în clubul celor cu zâmbet perfect, "de aur", după ce a trecut prin clinica medicului stomatolog. "Te naști cu anumite calități, dar pe parcurs trebuie să le îmbunătățești. L-am ales pe doctorul Yazan  AQ, pentru că este un profesionist, bineînțeles, și este foarte atent la detalii. Dorința mea de a avea dinții perfecți s-a îndeplinit", spune Adrian Mutu, fostul mare fotbalist care a activat la echipe de top.

 

Pe mâna specialistului în estetică dentară "s-au dat" vedete precum Oana Radu, Connect-R, Ștefan Stan, Simona Pătruleasa, Pepe, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. În septembrie, Adrian Mutu a ajuns la clinică, a făcut o simulare a danturii pe calculator, cu ajutorul unui program specializat, prin care a putut vedea cum va arăta cu dantura perfectă. Din momentul în care s-au stabilit toate detaliile medicale, întreaga transformare a durat două săptămâni. I-au fost puse fațete de ultimă generație, iar pentru întreaga dantură, valoarea a fost de aproximativ 20.000 de euro. 

adrian-mutu.png

Adrian Mutu, alături de doctorul care i-a schimbat zâmbetul
foto: Instagram

Ce sunt fațetele dentare

Fațetele dentare din porțelan pot fi soluția pentru zâmbetul mult dorit. Sunt o modalitate elegantă de a îmbunătăți zâmbetul, chiar și atunci când exista o problemă de formă, aliniament, lungime sau de poziția incorectă a dinților. Având o grosime foarte redusă, fațetele necesită șlefuirea unei cantități foarte mici de smalț, uneori chiar deloc. Rezultatul este uimitor, dinții vor avea culoarea, dimensiunea și forma dorită pentru un zâmbet de Hollywood.

Citește și:

EXCLUSIV Livia Graur a îndurat chinuri mari ca să-și îndrepte dantura: “Mi-au scos opt măsele, nu aveam curaj nici să râd”

Cât rezistă implanturile dentare? Ce trebuie să facem ca să nu le pierdem prea devreme

 
 
Loading...