Actorul Adrian Nartea și soția sa, fostul manechin Alina Ferinceac, vor deveni din nou părinți! Alina e însărcinată în cinci luni, iar cei doi au dezvăluit și sexul bebelușului.


Adrian Nartea a anunțat, în cadrul emisiunii „La Măruță”, că soția lui, Alina, este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Cei doi mai împreună o fetiță, pe Mara, care are aproape 5 ani. 

Alina Ferinceac este însărcinată în 5 luni și așteptă tot o fetiță, o surioară pentru micuța Mara, chiar dacă fericitul viitor tătic a dezvăluit că „runda” aceasta ar fi vrut să vadă cum e să fii și părinte de băiețel.

Adrian Nartea, din nou tătic de fetiță

Actorul din serialul „Vlad” a dezvăluit că nu se așteptau să devină din nou părinți și că nu a fost ceva programat. „Eu mi-aș fi dorit băiat”, a spus Adi, care a precizat că speră ca fiicele lui să-și păstreze numele Nartea și după căsătorie.

Adrian Nartea (39 de ani) și Alina Ferinceac (36 de ani) formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Soarta a făcut ca cei doi să se întâlnească în Tunisia, în 2010,  unde cei doi au fost protagoniștii unei ședințe foto pentru un proiect.  

Pe atunci, Adi activa și el în modeling. După ședința foto, cei doi au făcut schimb de numere de telefon, s-au plăcut, iar de acolo relația lor a evoluat în mod natural și 10 ani mai târziu, cei doi urmează să devină din nou părinți.

adrian-nartea-a-facut-anuntul-cel-mare-el-si-sotia-lui-asteapta-al-doilea-copil_4.jpg

Cuplul mai are împreună o fetiță
Foto: Arhivă personală

Și colega lui Nartea, actrița Olimpia Melinte, urmează să devină din nou mămică!

 
 
Loading...