Interpretul lui Celentano din serialul "Las Fierbinți" își sărbătorește ziua de naștere azi, 18 martie, când împlinește 43 de ani. Actorul Adrian Vancică ne-a povestit, în exclusivitate, ce face în aceste zile și ne-a spus și ce cadouri le oferă fanilor.


Toată lumea stă acasă în plină pandemie de coronavirus la fel și actorul Adrian Vancică, cunoscut în special pentru personajul Celentano din serialul "Las Fierbinți”, dar și pentru rolurile din teatru și film. Actorul a împlinit 43 de ani pe 18 martie și ne-a povestit cum și-a petrecut ziua. "Stau acasă aici, în București, pentru că nu am casă la țară. Primesc mesaje de felicitare și vreau să întru live pe Facebook și, în colaborare cu o asociație (Dăruiește Viață), vreau să ofer un cadou, o sumă de bani, celor cu probleme. Aștept cu nerăbdare să se termine toate problemele acestea ca să ne putem întoarce la treaba noastră, la filmările serialului Las Fierbinți, de la Pro TV, la emisiunile de divertisment, la teatrul unde joc. Momentan sunt acasă. Trebuie să fim cu toții responsabili, să respectăm regulile impuse de ceilalți", ne-a spus actorul.

Cu ce s-a ocupat înainte de a fi actor Adrian Vancică?

Actorul şi scenaristul Adrian Văncică, celebru în special pentru rolul beţivului Celentano din “Las Fierbinţi”, a avut un trecut încercat. Pentru că înainte să devină vedeta de azi, la 25 de ani, actorul a pornit de jos şi a muncit pe brânci în Coreea de Sud.

vancica_familie.jpg

adrian vancica familie
Adrian Văncică se relaxează cel mai bine alături de familie
Foto: arhivă personală

“Am stat un an de zile în Coreea de Sud. În 2002 am lucrat acolo, atunci când a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte mulţi bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câştiga meciurile. Am lucrat într-un parc de distracţii imens. Dacă ai fost în Disneyland Paris, ăla e pocnitoare. Am intrat în pielea mai multor personaje. Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro. Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intram în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european. Acea experienţă mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am făcut-o. A fost o socializare bruscă, pentru că eram acolo cu mai mulţi ruşi, bulgari, moldoveni. M-am întors apoi în România. În momentul în care eu plecasem din Romania, făcusem câteva filme, câteva piese de teatru, jucasem cu nume mari. Avusesem şi o mică emisiune la Pro TV, dar care s-a terminat repede”, a povestit Adrian Văncică pentru Rock FM, la emisiunea “Morning Glory”. 

Citește și:

Apariție rară! Celentano din “Las Fierbinţi”, cu soția pe covorul roșu

Golani în "Las Fierbinţi", soţi şi taţi perfecţi în realitate

 

 
 
Loading...