În ultimele trei luni, Adriana Bahmuţeanu s-a plimbat numai pe la spitale. De data aceasta nu vedeta a fost cea care a avut nevoie de vreo cosulataţie sau intervenţie chirurgicală, ci fiul ei cel mare, Maximus. Copilul de 9 ani al vedetei a ajuns la secţia ORL, având cel mai probabil probleme ale căilor respiratorii. Şi în această vară, Maxi şi-a speriat teribil mama după mai multe episoade de tuse persistentă.


Adriana Bahmuţeanuj respiră uşurată după câteva zile de calvar. Prezentatoarea tv a fost extrem de îngrijorată pentru fiul ei cel mare, Maximus, care a primit îngrijiri de la medicii Spitalului Grigore Alexandrescu. Vedeta nu este la prima experienţă nefericită. În luna august, ea a ajuns la aceeaşi unitate medicală, cu acelaşi copil.  

copil_bahmu.jpg

adriana bahmuteanu copil spital grigore alexandrescu
Adriana Bahmuţeanu şi-a externat băieţelul
Foto: arhivă personală

"Mulţumesc medicilor de excepţie de la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti, cu ajutorul cărora am depăşit un moment dificil din viaţa noastră! Cuvintele sunt prea puţine pentru a descrie ce se întâmplă în sufletul unei mame când ştie că puiul ei nu se simte bine! Iar eu am pus întotdeauna pe primul plan sănătatea şi siguranţa copiilor mei şi chiar dacă am stat cu sufletul la gură şi am avut emoţii, până la urmă totul a ieşit perfect şi am plecat acasă fericiţi şi sănătoşi!", a notat prezentatoarea pe contul ei de siocializare.

De fiecare dată, când cei mici au probleme de sănătate, Adriana Bahmuţeanu nu se poate adresa decât medicilor de la spitalele de stat. Vedeta a explicat că Silviu Prigoană, fostul ei soţ, nu îşi acordul pentru ca cei doi băieţi să meargă la cabinete private.

"Am venit aici pentru că eu nu am voie să merg la medici privaţi decât cu acordul tatălui. Altfel fostul meu soţ dă în judecată toţi medicii.

E îngrozitor să fii mamă şi să fii neputincioasă. Să vezi cum copilul tău suferă şi să nu poţi să faci nimic, pentru că niciun medic nu se bagă de frică să nu fie dat în judecată”, spunea Adriana Bahmuţeanu, cu doar câteva luni în urmă.

 

 
 
Loading...