Adriana Bahmuțeanu a făcut o nefăcută! Vedeta, care adoră să poarte încălțări cu tocuri înalte, a căzut din cauza unor sandale cu platformă.


Bruneta se afla în fața unei cafenele din București când a pățit accidentul. S-a descălțat imediat de sandalele buclucașe și le-a aruncat la gunoi, însă chiar dacă a scăpat de ele, a rămas cu durerea. Luni (4 septembrie) trebuie să se întoarcă la emisiunea Agenția Vip, însă are piciorul umflat.

„Donez sandale cu platformă, purtate o singură dată! Dată fatală, căci era să îmi rup gâtul pe ele! Doritoarele le pot găsi la coșul de gunoi din fața cafenelei ... Slavă Domnului, am rămas în viață, dar cu un picior umflat și vânăt de mai mare frumusețea! Apropo, ceva remedii aveți? Că începem luni emisiunea Agenția Vip și am piciorul la gheață! Cel drept... și aș vrea să încep cu dreptul... care... aaaau! Chiar doare!”, a scris Adriana pe pagina personală de Facebook.

Tot acolo, vedeta a publicat și imagini cu sandalele și rănile pe care le-a suferit în urma căzăturii. Prietenii virtuali s-au grăbit să facă haz de necaz în rubrica de comentarii: „Ai căzut... te măriți! Așa se zice”, „Adriana, eu câd am căzut în genunchi m-am măritat în două luni”.

imagini_sandale_bahmuteanu.jpg

imagini sandale bahmuteanu
Adriana Bahmuțeanu a publicat imagini cu sandalele buclucașe și cu lovitura pe care a suferit-o
foto: arhiva personală

 

 
 
Loading...