Ai spune că Bahmu și Prigoană încă se mai iubesc la cât de mult se ceartă, deși sunt divorțați de un an și jumătate. Zilele acestea, o simplă procedură cosmetică raportată de Adriana Bahmuțeanu a declanșat un scandal de toată frumusețea, ca-n vremurile în care pliciul făcea legea în cea mai vocală familie din showbiz-ul autohton.


Adriana Bahmuțeanu s-a întors din vacanța de sărbători reîmprospătată la propriu. Vedeta de la Antena Stars a apelat la o procedură cosmetică de rejuvenare vaginală, despre care a vorbit fără rețineri.

Atât i-a trebuit fostului ei soț, Silviu Prigoană, tatăl celor doi băieți minori ai Adrianei. Aflat în vacanță la munte, la schi, cu cei doi puști, omul de afaceri a declarat pentru Click! că le-a restricționat acestora accesul la Internet.  ”Am încercat să-i protejez de informaţii, pentru că nu e o fericire să-ţi vezi mama crăcănată pe masa ginecologică”, a spus Prigoană, făcând aluzie la recentele declarații ale Adrianei despre rejuvenarea vaginală.

Prigoană nu a fost singurul care s-a arătat revoltat de aceste dezvăluiri intime. Lucian, nepotul lui Gigi Becali, a lansat un atac furibund pe rețelele de socializare împotriva vedetei de la Antena Stars.

Răspunsul Adrianei nu s-a lăsat prea mult așteptat. Vedeta a dat detalii despre procedura cosmetică la care a apelat la început de an, făcând publice și câteva imagini. Astfel, descrierea acidă a lui Prigoană, ”crăcănată pe masa ginecologică”, își găsește acum și un corespondent în realitate.

Bahmu chiar s-a pozat crăcănată și a explicat, cu multe, detalii, în ce constă întinerirea ”acelui loc intim despre care nimeni nu vrea să spună nimic”.

adriana_bahmuteanu.jpg

adriana bahmuteanu
Adriana Bahmuțeanu, ”crăcănată” pe masa medicului care i-a făcut tratamentul de rejuvenare vaginală
foto: arhivă personală

 

”O simplă informație despre o procedură medicală nouă și extrem de benefică pentru organism a creat o adevărată isterie în rândul internauților, femeilor decente și triste, golanilor de cartier și în general al celor care cred că dacă un lucru e acoperit nu se cade să vorbim despre el. Fapt ce pe mine una mă amuză copios! S-au făcut speculații că m-am operat, chiuretat sau cusut, alții s-au îngrijorat peste măsură, alții au zis că am luat-o razna! Nici vorbă!

 În acel loc intim despre care nimeni nu vrea să spună nimic, dar tuturor le-ar plăcea să vadă ce și cum, se introduce pentru câteva minute un tub minuscul cu aer! Ozon! Atât și nimic mai mult! Efectul e că te simți bine și pe interior și tot corpul începe să miroasă a curat, ca o rufă proaspăt spălată și uscată la frig”, a explicat Bahmu pe pagina personală de Facebook.

Telenovela Bahmu şi Prigoană a început în urmă cu 11 ani, mai exact în anul 2003, când cei doi s-au căsătorit prima dată. Au urmat multe certuri și împăcări, însă în vara lui 2015 au divorțat definitiv, a cincea oară. În prezent, Adriana este singură, iar Prigoană s-a logodit cu o blondă superbă, Mihaela. 

 
 
Loading...