Adriana Bahmuțeanu a povestit cele mai grele momente din viața ei și a mărturisit că în urmă cu 7 ani se chinuia enorm să aducă pe lume un copil, pe atunci nimeni nu-i dădea nicio șansă că mai putea naște un copil.


Vedeta a mărturisit că a stat țintuită la pat mai bine de cinci luni pentru a-l naște pe Eduard. Adriana Bahmuțeanu a publicat un mesaj pe Facebook cu ocazia aniversării de 7 ani a fiului ei și îi declară iubirea necondiționată pe care i-o poartă. 

Adriana Bahmuțeanu, Eduard,

 

„El este Eduard, copilul meu iubit, adorat și dorit care astăzi împlineste 7 anișori!!! Eduard este exemplul viu că orice vis se poate împlini dacă îți dorești cu adevărat!!! Într-o vreme când aproape nimeni nu îmi dădea șansa să mai fac un copil, a fost pariul meu cu viața, dar si al minunatului doctor, căruia îi mulțumesc!

Am stat mai bine de cinci luni țintuită în pat cu perfuzii prinse de lustră, dar a ieșit o mândrete de băiat pe care il iubesc cu toată ființa mea!!!! Eduard vrea să se facă… primar, să schimbe rețeaua de apă cu suc de piersici, să facă un serviciu de urgență pentru pizza și să dăruiască fiecărui copil sarac câte un tort de ciocolată (făcut de el, cu mânuta lui, dacă se poate)!!!

Dragul mamii, îți doresc să fii fericit, sănătos și să ai parte de muuultă iubire și împlinire în viața ta!!! Iar dacă vei deveni primar, ministru sau cofetar, cel puțin știu sigur că vei vorbi corect româneste!!! Vei învăța asta la școala de stat unde primarul este acum și director și are grijă de copii!!!”, a scris prezentatoarea de televiziune pe Facebook.

Loading...