Adriana Bahmuţeanu (40 de ani) se află din nou în scandal cu fostul ei soţ, Silviu Prigoană. Şcoala şi grădiniţa la care merg cei doi băieţi ai lor au ajuns motive de dispută între foştii soţi. Şi nu oricum, ci în faţa judecătorilor.


Maximus (7 ani) şi Eduard (5 ani) merg din acest an la unităţi de învăţământ de stat, aşa cum şi-a dorit mama lor, Adriana Bahmuţeanu. Iar acest lucru îl nemulţumeşte pe tatăl lor, care i-a mai deschis un proces fostei soţii.

Vedeta de televiziune a ajuns din nou în faţa magistraţilor, după ce Prigoană a apelat la judecători pentru ca micuţii să fie mutaţi la o şcoală privată. Bruneta speră să nu se întâmple acest lucru. Aceasta consideră că ar fi o experienţă traumatizantă pentru cei mici.

7-act-ghfg3-2col-18cm.jpg

Silviu Prigoană vrea tot ce e mai bun pentru copiii lui

"Suntem într-o situaţie extrem de complicată, pentru că fostul meu soţ cere mutarea copiilor la o şcoală privată. Eu nu am nicio problemă cu şcolile private, însă mi-e teamă că băieţelul meu, Maximus, nu se poate integra acolo, din cauză că fostul meu soţ poate merge oricând acolo şi-l poate scoate de la ore şi chiar să-l bată, aşa cum s-a întâmplat anul trecut. Acum, la şcoala de stat, Maximus s-a adaptat foarte bine, pentru că ştie că acolo nu poate veni nimeni să-l bată. Nu vreau să ştiu ce va fi în sufletul copilului meu când va afla că trebuie să meargă la o şcoală privată. Eu ar trebui să mă trezesc la ora 4:30 - 05:00 ca să ajung cu el în Pipera la ora 08:00 la şcoală, din cauza distanţei mari din centru oraşului şi până în Pipera. Copilul meu iubeşte şcoala de stat unde este acum. Nu ştiu. Sunt cu nervii la pământ. Ni s-a dat un nou termen. Nu s-a dat nicio decizie. Efectiv, sunt cu nervii la pământ", a spus Adriana Bahmuţeanu la Antena Stars.

Loading...