De când a divorţat de Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu are timp să se răsfeţe prin saloanele de înfrumuseţare. Prezentatoarea tv s-a fotografiat în timp ce era la un tratament corporal cu uleiuri esenţiale. Acoperită doar de un cearşaf, bruneta a pozat senzual, spre deliciul admiratorilor săi.


Manichiură, pedichiură, operaţii estetice pe bandă rulantă, masaj de relaxare şi răsfăţ la coafor. Aşa trăieşte Adriana Bahmuţeanu (42 de ani) de când nu mai formează un cuplu cu Silviu Prigoană. Pe vremea când era soţia afaceristului, prezentatoarea se plângea că nu mai are timp pentru nimic decât pentru procesele de la tribunal în care fostul soţ o târa. Acum, vedeta tv trăieşte pe picior mare şi a uitat de necezurile în amor. Bruneta străluceşte după divorţ şi le arată şi fanilor săi cât se bine se simte în pielea ei. Îndrăzneaţă, de vând a slăbit 20 de kilograme, Adriana Bahmuţeanu a pozat acoperită doar de un cearşaf.  

bahmu.jpg

adriana bahmuteanu masaj uleiuri dezbracata
Adriana Bahmuţeanu pozează în ipostaze sexy de când este femeie liberă
foto: arhiva personală

"Când am puţin timp liber mă răsfăţ cu tratamente corporale şi faciale fito-aromatice Yon-ka, asta pentru că pielea mea are nevoie de cea mai bună hidratare şi întreţinere. Va recomand să încercaţi şi voi un masaj corporal de relaxare cu uleiuri esenţiale Yon-ka...am avut o surpriză foarte plăcută, iar efectul s-a simţit imediat atât fizic cât şi psihic! p.S. uleiul esenţial pentru masaj se aplică încălzit din lumânărica din imagine! aşa da masaj!!!", a scris Adriana la descrierea fotografiilor pe care le-a publicat pe contul ei de socializare.

Adriana Bahmuţeanu este gazda emisiunii "Necenzurat" de la Antena Stars şi are doi copii din căsnicia cu Silviu Prigoană, care au rămas în grija vedetei tv. 

Loading...