Adriana Bahmuțeanu este, cu siguranță, o femeie cu multă experiență de viață când vine vorba de relațiile de cuplu. Și, cum prietenia ei cu Andreea Tonciu este una arhicunoscută, Bahmu a decis să se implice în scandalul momentului, cel dintre focoasa brunet și soțul ei.


"Uneori se confundă dragostea cu îndrăgosteala, multe fete cad în capcana asta. Te îndrăgosteşti şi apoi te trezeşti că nu eşti compatibilă, te trezeşti că tu vrei să ieşi, el nu te lasă. Se întâmplă să sacrifici libertatea personală pentru căsătorie. S-au luat prea repede, fără să se cunoască prea mult. Oamenii se schimbă mai greu, poate că ea purta o mască, dar nu poţi purta o mască 24 de ore pe zi. Andreea e în continuare supărată, asta să înţelegem din faptul că el nu a etichetat-o în poză?! Nu trăieşti cu naşii în pat, treburile trebuie să se rezolve cu soţul. Cei geloşi au o problemă cu lipsa de încredere în ei şi Andreea spune că el e un tip gelos." a spus Adriana Bahmuţeanu la Antena Stars.

adriana_bahmuteanu_laurette_si_andreea_tonciu.jpg

adriana bahmuteanu lectie de viata laurette andreea tonciu
Adriana Bahmuteanu da lectii de viata domnisoarelor mai tinere
foto: Facebook

De altfel, înainte de emisiune, ea a postat pe contul ei de Facebiik o adevărată lecție de viață pentru fetele care i-ar putea călca pe urme și s-ar putea căsători fără să treacă de ceea ce s-ar putea numi ”testul timpului”. ”Era una dintre cele mai vesele fete din showbiz! Posesoarea celui mai frumos corp, a unui nas ce a făcut istorie și de care, între timp, a scăpat, a unei naivități combinate cu tupeu și cu remarci acide, a vrut, ca mai toate fetele, să fie ”realizată”. Asta înseamnă să te măriți bine, cu un tip cu potențial, să faci copii și să te transformi peste noapte într-o doamnă – femeie supusă bărbatului, să n-ai voie să mai ieși în oraș, să bârfești cu prietenele și, în general, să nu ai niciun fel de libertate sau viață personal. Cam asta este drama tuturor fetelor frumoase care se vor realizate prin mariaj, ce plătesc viața apparent lipsită de griji a aparteneție de un bărbat prin sacrificarea propriului Eu și a libertății. E frumos să fii măritată doar dacă asta înseamnă să fii tu însăți, să își placă să împarți cu partenerul și bunele și relele, să te distrezi împreună cu el și să ai o libertate absolută în interiorul căsătoriei tale! Altfel, colivia de aur se transform încet-încet într-o închisoare din care este greu să evadezi. Când bărbatul din viața ta îți impune să nu vorbești, să nu lucrezi, să nu te distrezi, să nu faci aia sau aialalta e grav, iar relația sucombă trist, în cele din urmă, pentru că niciun om nu poate fi ținut în lesă pe vecie! Andreea a crezut că dacă se mărită necazurile ei se vor termina! La fel ca ea, milioane de fete de pe planetă visează la un prinț frumos și cu ceva bani care să le umple viața cu dragoste! Dar, dacă nu deschizi ochii larg înainte de a face marele pas, dacă nu vorbești deschis cu partenerul tău și nu stabiliți împreună regulile conviețuirii, totul se transformă într-un coșmar! Dacă joci teatru, faci pe mironosița doar ca să îl “prinzi în mreje”, iar apoi încerci să îi schimbi comportamentul, vei avea parte doar de dezamăgiri! Când crezi că ți-ai găsit alesul vorbește cu el deschis și spune-i că vrei să mergi în continuare la club, că vrei să ieși în lume, că vrei să lucrezi sau că vrei să stai acasă! Spune-i clar și raspicat cum vrei să arate viața ta în viitor! Și mai ales, nu-l minți cu nimic pentru că te minți pe tine! Andreea, curaj, keep walking!!!!”, a scris pe contul ei de socializare, Adriana Bahmuțeanu.

Loading...