Adriana Bahmuțeanu a împărtășit cu prietenii virtuali noi detalii referitoare la starea de sănătate actuală a fostei prezentatoare tv de la Antena Stars. Vedeta se simte bine și recomandă tuturor să se trateze imediat cum simt că ce este ceva în neregulă cu ei, să nu suporte durerea.


Vedeta a publicat un mesaj pe Facebook alături de o fotografie în care apare și doctorul care a tratat-o de durerile de spate pe care le-a simțit pentru o perioadă lungă de timp. Adriana Bahmuțeanu pare fericită în prezent și și-a reluat activitatea tv în cadrul emisiunii Acces Direct. 

“Acum câțiva ani am scăpat de durerile de spate cu ajutorul minunatului doctor N. R., care “mi-a luat durerea cu mâna” printr-o procedură non-invazivă, adică fără operație, ce a durat doar 30 de minute și care nu a fost deloc dureroasă!!!

Vreau să împărtășesc si cu voi bucuria asta, că sunt sănătoasă, ca mă pot mișca în voie, și să îi mulțumesc încă o dată acestui profesionist , neurochirurgul R. N.! Tot non-invaziv se tratează azi și fibromul uterin”, a explicat vedeta pe Facebook.

13179360_591564254346045_844635271371346341_n.jpg

Adriana Bahmuțeanu și doctorul care a tratat-o
Foto Facebook

Adriana Bahmuțeanu este mult liniștită și împlinită de când a luat o pauză de la jobul din televiziune și se bucură de familie și de timpul liber. Însă de curând, ea a mărturisit că a revenit cu un proiect nou în cadrul emisiunii moderate de Simona Gherghe.

„Voi avea un alt proiect la Antena Group, domnul (n.r. fostul soţ) este prost informat. I-am rugat pe şefi să mă lase să petrec cu copii un timp”, a declarat Adriana Bahmuţeanu la Antena1.

 
 
Loading...