Adriana Bahmuțeanu a părăsit de curând postul de prezentatoare tv pe care îl avea la Antena Stars, însă recent, ea a făcut anunțul bombă. Se întoarce în televiziune, însă cu un nou proiect. Ea îi va lăsa în continuare pe Cristi Brancu și Bianca Sârbu să modereze emisiunea „Agenția VIP” de la Antena Stars.


Motivul pentru care ea a ales să renunțe la moderarea emisiunii a fost lipsa timpului petrecut alături de copiii ei. Ea a mărturisit că revine pe micile ecrane, nu la „Agenția VIP”, ci cu un nou proiect. Dar nu se grăbește. A declarat că și-a rugat șefii să o lase să mai petreacă ceva timp alături de copiii ei. 

„Voi avea un alt proiect la Antena Stars, domnul (n.r. fostul soţ) este prost informat. I-am rugat pe şefi să mă lase să petrec cu copii un timp”, a declarat Adriana Bahmuţeanu la Antena1.

Recent, Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cele mai tensionate momente din viața ei atunci când a născut și a întâmpinat complicații. Deși nu-i dădeau șanse de viață copilului, Adriana a luptat până în urtimul moment pentru fiul ei, iar acum el a crescut mare și este perfect sănătos.

25152116_929698080532659_3165529676959650477_n.jpg

Adriana Bahmuțeanu
Foto Facebook

„El este Eduard, copilul meu iubit, adorat și dorit care astăzi împlinește 7 anișori!!! Eduard este exemplul viu că orice vis se poate împlini dacă îți dorești cu adevărat!!! Într-o vreme când aproape nimeni nu îmi dădea șansa să mai fac un copil, a fost pariul meu cu viața, dar și al minunatului doctor, căruia îi mulțumesc!

Am stat mai bine de cinci luni țintuită în pat cu perfuzii prinse de lustră, dar a ieșit o mândrețe de băiat pe care îl iubesc cu toată ființa mea!!!! Eduard vrea să se facă… primar, să schimbe rețeaua de apă cu suc de piersici, să facă un serviciu de urgență pentru pizza și să dăruiască fiecărui copil sărac câte un tort de ciocolată (făcut de el, cu mânuța lui, dacă se poate)!!!”, a scris ea pe Facebook.

 

 
 
Loading...