O problemă de sănătate mai veche o bagă în sala de operaţie pe Adriana Bahmuţeanu. Prezentatoarea tv a mărturisit că a făcut o serie de investigaţii premergătoare unei intervenţii chirurgicale, la care se va supune în curând. Deşi nu a avut vreodată probleme cu tensiunea arterială, vedeta Antena Stars acuză hemoragii nazale care nu o lasă să ducă o viaţă normală.


Adriana Bahmuţeanu s-a lăsat pe mâna multor medici de-a lungul timpului şi o va face din nou cât de curând. Prezentatoarea de la Antena Stars a explicat că s-a consultat cu doctorul ei şi că a stabilit cu el o intervenţie chirurgicală pentru a-şi rezolva o deviaţie de sept ce îi dă mari dureri de cap. Vedeta a programat deja operaţia.

adriana.jpg

adriana bahmuteanu operatie orl deviatie de sept
Adriana Bahmuţeanu are probleme în sfera ORL
foto: captură video

"Eu am o deviaţie de sept foarte urâtă. Mi-am făcut un RMN (n.r. investigaţie imagistică prin rezonanţă magnetică nucleară) la cap. Nu am nimic la scufiţă! O persoană care are problema mea ştie prin ce trec. Am şi programat deja operaţia. De regulă, am tensiunea mică, cred că de aia le şi duc aşa mult în spate. Beau multe cafele şi tari. O cană de ceai cu trei linguri de cafea, infuzie, e o bombă de cafea. Am vertij tot din cauza asta. Este o problemă în sfera ORL. Nu mai pot să pronunţ bine cuvintele. Am mucozităţi în gât şi unoeri când sunt foarte obosită hemoragie nazală. problema se accntuează la frig şi noaptea când dorm. Respir pe gură", a povestit Adriana Bahmuţeanu la emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1.

Prezentatorul Xtra NIght Show i-a mărturisit că şi el că a suferit recent o intervenţie prin care şi-a redus cornetele nazale pentru a înlătura senzaţia permanentă de nas înfundat. 

 

Loading...