Veste-bombă a începutului de an! După Rocsana Marcu, care a fost pusă pe liber în urmă cu doar câteva luni de la emisiunea "Agenţia Vip", şi Adriana Bahmuțeanu se retrage de la acest show şi îşi încheie toate socotelile cu staţia din Băneasa, lăsându-i pe Cristian Brancu şi Bianca Sârbu la cârma emisiunii. Prezentatoarea și-a dat demisia de la Antena Stars, unde a lucrat în ultimii ani.


Adriana Bahmuţeanu nu mai lucrează la Antena Stars. Vedeta a făcut chiar ea anunțul pe pagina de Facebook, unde a explicat că a încetat colaborarea cu postul de televiziune din Băneasa, unde lucra de mulți ani. Bruneta şi-a motivat decizia printr-un mesaj pentru fanii săi. 

agentia_vip.jpg

adriana bahmuteanu demisie antena stars
Adriana făcea echipă cu Cristi Brancu şi Bianca Sârbu
Foto: arhivă personală

"Vreau că anul ce tocmai a început să îmi aducă schimbări pe toate planurile existenței mele. Așadar, după mai bine de șase ani de provocări, aventură și competiție, călătoria mea alături de echipa postului se încheie aici. A fost o perioadă superbă profesional, încărcată de adrenalina minutului de rating, o experiență inedită alături de colegi minunați. Mulțumesc întregii echipe ce m-a susținut în momentele dificile, managementului, celor de la PR și tehnicienilor din spatele camerelor tv. Am convingerea că viața este o aventură formată din provocări, episoade, lecții, provocări sau obstacole pe care trebuie să le depășim. La fel cum cred cu tărie că fiecare dintre noi ne construim realitatea și drumul așa cum simțim că este mai bine! Mulțumesc mult tuturor!”, este anunțul Adrianei Bahmuțeanu.

Vedeta a fost căsătorită cu omul de afaceri Silviu Prigoană cu care are doi băieţi, rămaşi în grija ei.   

 
 
Loading...