Petrecere ca-n basme pentru Adriana Bahmuţeanu! Vedeta tv a împlinit 42 de ani, iar prietenii au sărbătorit-o în avans, dar şi după ziua ei. Bruneta s-a distrat pe cinste atât în platoul emisiunii pe care o prezintă, cât şi la un local din Bucureşti, unde i-a fost organizat un chef de zile mari.


Adriana Bahmuţeanu a lăsat în urmă trecutul agitat şi încearcă să-şi vadă mai departe de viaţă. După divorţul de Silviu Prigoană, prezentatoarea tv a trecut printr-o perioadă grea de scandaluri şi lungi procese, dar acum pare să-şi fi găsit din nou liniştea. Bruneta a slăbit şi şi-a făcut cîteva intervenţii de ordin estetic, urmând ca în curând să-şi pună silicoane.

bahmu_2.jpg

adriana bahmuteanu monica anghel minodora
Adriana Bahmuteanu a făcut spectacol alături de Monica Anghel şi Minodora
foto: arhiva personală

Chiar medicul care a operat-o i-a organizat o petrecere unde vedeta tv şi-a invitat prietenii apropiaţi. Îmbrăcată într-o ţinută "all black", Adriana Bahmuţeanu a cântat şi a dansat continuu. A urcat pe scenă alături de Monica Anghel şi de Minodora şi s-a distrat pe cinste. Chiar ea le-a mărturisit prietenilor că totul a fost peşte aşteptări.

bahmu.jpg

adriana bahmuteanu zi de nastere abu abu baker
Adriana Bahmuţeanu, fericită la braţul doctorului care a operat-o
foto: arhiva personală

"A fost suuuupeerb!!!! M-am distrat de minune la ziua mea, organizata cu bun gust de domnul doctor Abu Abu Baker. Mulţumesc prietenilor care au venit să mă sărbătorească şi artiştilor prezenţi!", a scris Adriana Bahmuţeanu pe contul ei de socializare. Vedeta tv a împlinit 42 de ani.     

Loading...