Adriana Bahmuțeanu a împlinit, ieri, 44 de primăveri. Iar ceea ce ar fi trebuit să fie o zi de sărbătoare, a explicat Bahmu a fost, în fapt, o zi tristă, plină de regrete.


Adriana Bahmuţeanu a declarat că ziua sa de naştere nu a surprins-o într-o formă prea bună şi a mărturisit că şi-ar fi dorit să fie mai fericită, dar problemele accumulate în ultimii ani nu îi permit să sărbătorească cu adevărat, așa cum și-ar fi dorit ea, de fapt. Mai mult, cu această ocazie, ea a dat o serie de sfaturi, vedeta TV atenționând femeile să nu facă aceleași greșeli pe care le-a făcut ea.

"Mă simt obosită! Ce aş schimba în viaţa mea? Nu aş mai face aceleaşi greşeli pe care le-am tot repetat. Regret că am pierdut timpul... Am 2 copii frumoşi, e adevărat, dar abia acum îmi trăiesc anii tinereţii. Am avut zile în care aveam bani să îmi cumpăr o pâine, am muncit de la 16 ani, acum simt că îmi trăiesc tinereţea. Le sfătuiesc pe femei să fie atente, să îşi aleagă un partener cu care să meargă la drum. Important e să găseşti un om pe care să te bazezi în viaţă. Şi el pe tine. Pe la 14 ani m-am îndrăgosit pentru prima oară, era un băiat din cartier, a fost o dragoste platonică. Fiecare îşi doreşte să aibă parte de o dragoste reciprocă, nu au fost relaţiile care îmi trebuiau mie. M-am simţit ignorată, călcată în picioare, singură în relaţie. După divorţ, am stat în doliu şi am suferit după căsnicia decedată. Nu e o aniversare fericită", a spus Adriana Bahmuţeanu pentru Antena 1.

De altfel, și pe contul ei de socializare, Adriana Bahmuțeanu a postat un mesaj cât se poate de explicit. ”Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile frumoase, pentru urările de bine și pentru că v-ați gândit la mine! Vă doresc ce îmi doresc și mie: tărie de caracter, verticalitate, puterea de a o lua de la capăt și multă iubire! Vă doresc să iubiți și să fiți iubiți până la sfârșitul existentei voastre, să vă bucurați de lucrurile mici, căci din ele vine fericirea, să fiți împliniți material și moral și, în general, să vă trăiți viața din plin, că e scurtă și că tot ce-i bun se termină repede”, a postat Adriana Bahmuțeanu pe contul ei de socializare.

 
 
Loading...