Antena 1 a anunţat că va lansa curând serial „Fructul oprit”, produs de Ruxandra Ion, cu o distribuţie impresionantă. Încă nu s-a făcut publică toată lista, însă Click! îţi spune, în exclusivivitate, cel mai nou nume de pe generic: Mihai Călin.


Serialele de televiziune, cu actori de primă mână, revin la modă. “Vinovată” este tot Ruxandra Ion, supranumită “regina telenovelelor” datorită producțiilor pe care le-a lansat, în trecut, la Acasă TV. De data aceasta, celebra producătoare a lucrat pentru Antena 1, iar as-ul din mânecă este “Fructul Oprit”, un serial dramă după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore.

2_col_doru_ana_si_adriana_schiopu_dan_si_rodica_lazarescu.jpg

Fructul oprit, Antena 1, serial drama, Marian Ralea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Mihai Calin, Adrian Titieni
Adriana Șchiopu (62 de ani) și Doru Ana (63 de ani) sunt și eu căsătoriți în serial

Proiectul se bucură de cele mai noi tehnici de înregistrare, aparatură de ultimă generație pentru film, dar și de o distribuție de excepție, formată din cei mai talentați și iubiți actori din România, care s-au mai perindat și prin telenovelele de la Acasă TV. Noul serial va fi prima mare dramă realizată în ţara noastră, inspirată din povești turcești, având la bază o adaptare liberă după un celebru roman din Turcia.

2_col_mihai_calin_fructul_oprit.jpg

Fructul oprit, Antena 1, serial drama, Marian Ralea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Mihai Calin, Adrian Titieni
Mihai Călin (49 de ani) îl interpretează pe doctorul Mircea Adam

Din distribuţie fac parte actori iubiţi din teatru şi filmul românesc, precum Doru Ana (Dan Lăzărescu, un om de afaceri fără scrupule), Adrian Titieni (Tudor Caragea, arhitect), Adriana Trandafir şi Marian Râlea (Lina și Sile Boască), Adriana Şchiopu, nimeni alta decât văduva lui Dem Rădulescu, care o va interpreta pe Rodica Lăzărescu, soția lui Doru Ana în film. Pe generic vom vedea și actori mai tineri, precum Alina Puşcaş (Silvia, o tipă stilată și educată) și Mihai Călin (doctorul Mircea Adam).

Ruxandra Ion lansează noul post de televiziune Happy Channel

ruxandra ion happy channel
Ruxandra Ion este creatoarea celor mai de succes telenovele românești
foto: arhivă personală

Ruxandra Ion, supranumită “mama telenovelelor”

Producătoarea Ruxandra Ion (61 de ani) are un CV impresionant. A dat naştere unor producţii și proiecte precum Abracadabra sau LaLaBand, însă a creat și telenovele care au făcut istorie: “Numai iubirea”, “Inimă de ţigan”, “Pariu cu viaţa” etc. În 2014, după 19 ani, a părăsit MediaPro pentru trustul Intact și a lansat la Happy Channel proiecte precum “Când mama nu-i acasă” şi “O grămadă de caramele”.

 

 
 
Loading...