Nu, nu este vorba despre vreun bărbat! Inna și Alexandra Stan au împărţit ringul de dans! Totul s-a întâmplat în cadrul unui workshop susținut de Emil Rengle, unul dintre cei mai talentați coregrafi români ai momentului.


Inna și Alexandra Stan au pus în scenă, alături de cursanții prezenți, coregrafii concepute de Emil Rengle pentru piesele care au ocupat primele locuri ale topurilor internaționale din 2014.

Iată video-ul realizat în cadrul atelierului de dans!

Workshop-ul susținut de Emil Rengle alături de coregraful Cristian Miron a fost ocazia perfectă pentru iubitorii dansului să învețe câteva secrete de la cei doi profesioniști. Invitate de onoare ale workshop-ului, Inna și Alexandra Stan au împărtășit și ele câteva dintre poveștile turneelor internaționale și ale spectacolelor pregătite de coregrafi. Cursanții au avut ocazia de a petrece câteva ore alături de cei patru artiști, de la care au învățat mișcări și tehnici de dans noi.

emil_rengle_alexandra_stan.jpg

inna alexandra stan emil renghe
Alexandra Stan, Inna, şi Emil Renghe, împreună, pe ringul de dans
Foto: Arhivă personală

 

„Ca director artistic și coregraf, este foarte important să descopăr noi talente, iar un astfel de workshop a fost ocazia perfectă de a o face. Mă bucur că Inna și Alexandra Stan au acceptat invitația mea și am fost onorat să împart cu ele ringul de dans. De-a lungul anilor, am lucrat cu ambele artiste, însă, la acest workshop, am avut ocazia de a lucra în echipă și a fost o experiență inedită. Ne-am simțit excepțional”, a mărturisit Emil Rengle, coregraf și director artistic.

emil_rengle_alexandra_stan_inna.jpg

inna alexandra stan emil renghe
Inna și Alexandra Stan au împărțit ringul de dans în cadrul unui workshop susținut de Emil Rengle
Foto: Arhivă personală

 

Emil Rengle are o vastă experiență în showbiz-ul național și internațional. Cursurile de dans susținute de Emil în special în străinătate sunt unele dintre cele mai apreciate de către tinerii dansatori.

Mai multe despre Emil Rengle

Emil Rengle este un coregraf român în vârstă de 24 de ani. Denumit și „coregraful vedetelor”, Emil  și-a câștigat renumele prin faptul că la doar 18 ani a devenit cel unul dintre cei mai buni dansatori și coregrafi din România. Artistul și-a perfecționat tehnicile de dans la renumite școli de coregrafie de peste ocean, unde a colaborat cu nume mari ale coregrafiei mondiale, precum Sheryl Murakami (coregraful lui Beyonce) și Nika Kljun (coregraful lui Kylie Minogue).

În ceea ce privește activitatea profesională a coregrafului Emil Rengle în România, acesta a colaborat, de-a lungul timpului, cu nume mari ale industriei muzicale românești, precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina, dar și cu Alexandra Stan și Inna, artiste internaţionale. În prezent, Emil e coregraful oficial al emisiunii „Vocea României”. În același timp, tânărul susține și work shop-uri de dans și coregrafie, atât în România, cât și în străinătate, prin intermediul cărora împărtășește tinerilor din cunoștințele sale în domeniu.

 
 
Loading...