Mirela Popa (35 de ani), designerul vestimentar cunoscut, până anul acesta, ca Mirela Stelea, nu a mai publicat nimic pe Facebook, din 20 decembrie şi până în prezent. Motivul din cauza căruia creatoarea de modă nu le-a urat "Crăciun Fericit" şi "La mulţi ani" prietenilor virtuali e unul surprinzător.


Mirela Popa, fosta soţie a lui Bogdan Stelea, a fost absentă pe Facebook, încă de la sfârşitul lunii decembrie. Astfel încât fanii ei, peste 11.000 la număr, nu au avut parte de niciun mesaj virtual al creatoarei, nici de Crăciun, nici de Revelion. Abia acum, în data de 6 ianuarie, misterul a fost dezvăluit. Mirela a plecat pe 21 decembrie în vacanţă în China, la Shanghai şi Beijing, şi nu a ştiut că, în acea ţară, Facebook-ul e interzis. Astfel se face că nu a avut cum să le transmită admiratorilor urările de bine pentru Noul An.

amadeus-mirela-popa-mirela.jpg

Mirela Popa creatoare moda Stelea facebook
Fosta soţie a lui Bogdan Stelea este o importantă creatoare de modă din România
Foto: Arhivă personală

"Dragii mei. Imi cer scuze că nu am reuşit să vă transmit gândurile mele şi urările pentru noul an. Pe 21 decembrie am plecat în vacanţă în China şi, recunosc, nu am ştiut că Facebook-ul este interzis în acea ţară. Abia acum pot din nou să comunic cu voi. Mă aflu în Dubai, pentru ultima etapă a vacantei mele. Simt că mi-am reîncarcat bateriile şi sunt pregatită pentru un Nou An de provocări. Vă mulţumesc din suflet că îmi sunteţi alături. Vă urez un an nou cu sănătate, înţelepciune, noroc, realizări şi multă iubire!”, a scris bruneta pe Facebook.

mirela-popa-dubai.jpg

Mirela Popa creatoare moda Stelea facebook
Mirela Popa, alături de o bună prietenă, în vacanţă
Foto: Arhivă personală
 
 
Loading...