Joi (16 aprilie), Sergiu și Andrei au avut doi invitați speciali în studioul matinalului Kiss FM, Loredana și Nadir. Cei doi artişti au cântat live în exclusivitate noul single "Te iubesc!", lansat cu o zi în urmă. Cei doi realizatori au aflat detalii despre piesă, dar și despre colaborarea dintre artiști.


„De cele mai multe ori e greu să le spui "Te iubesc!" celor pe care chiar cu adevărat îi iubești. Și stai să te gândești câteodată că pare atât de greu și de fapt e atât de simplu. Este o propunere pentru toți cei cărora le este greu să rostească aceste două cuvinte magice "Te iubesc!", este un exercițiu de curaj” a mărturisit Loredana.

 

Loredana a povestit cum l-a cunoscut pe Nadir. „Când l-am întâlnit pentru prima dată pe Nadir, am crezut că-i cu totul altcineva decât Nadir. Am crezut că e un inginer de sunet, tehnician la studio. Sau am crezut că e Smiley mai brunet, că s-a vopsit Smiley” a povestit artista, la Kiss FM.

loredana nadir

loredana sarut nadir dorinta pasiune
Loredana şi Nadir, invitaţi speciali în studioul matinalului Kiss FM
Foto: Kiss FM

 

Matinalii Kiss FM au întrebat-o pe artistă dacă are în plan o nouă colaborare cu BUG Mafia. „Cred că totul trebuie să vină natural, cum a venit și în acest cântec împreună cu Nadir. Nu fac lucrurile niciodată forțat sau că au zis cei de la casa de discuri sau vreo altă somitate în materie. Pur și simplu, trebuie să se lege firesc. Nu caut să provoc. Aștept, sunt o fată deschisă...” a spus ea.

Și pentru că i se spune Madonna de România, Sergiu și Andrei au întrebat-o pe cine ar săruta în timpul vreunui concert. „Pe Nadir” a râs Loredana.

loredana nadir

loredana sarut nadir dorinta pasiune
Loredana: "Înțeleg să faci atâta sex, dar să-l tot repeți așa, la nesfârșit, fără să-l înveți, mi se pare copilăresc"
Foto: Kiss FM

 

Loredana le-a mai povestit fanilor că a citit, recent, una dintre cele mai controversate cărți ale momentului, un roman care nu a impresionat-o. Invitata le-a dezvăluit ascultătorilor Kiss FM că a citit "Cincizeci de umbre ale lui Grey", scris de autorul britanic E. L. James.

„Plictisitor romanul, pentru că mi se pare că, vorba lui Osho, înțeleg să faci atâta sex, dar să nu înveți niciodată... să-l tot repeți așa la nesfârșit fără să-l înveți, mi se pare copilăresc. Și puțin prea mult”, a declarat invitata.

„Danielle Steel sau fetele din generațiile trecute care scriau genul acesta de cărți parcă mai aveau și alte combinații, nu numai doar acolo în dormitor, cu jucării și cu dildo-uri”, a mai mărturisit Loredana, în direct la Kiss FM.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: