Aida Parascan ( 39 de ani) trăiește cea mai mare dramă a vieții ei! Câștigătoarea MasterChef 2013 e singură în suferința ei, după ce i-a murit copilul în pântece, la cinci luni.


Partenerul vedetei nu și-a dorit niciodată acest copil și nici măcar nu l-a interesat atunci când Aida a pierdut sarcina și a fost pe punctul chiar să-și piardă viața. “Tatăl copilului nu era partenerul meu de viață, eram prieteni. Nu știu dacă în asemenea împrejurări te poate susține cineva. Printr-o experiență de genul ăsta trebuie să treci doar singură. Ești față în față cu Dumnezeu și atât. L-am înțeles și am acceptat situația așa cum este. Noi nu am visat împreună”, a povestit vedeta, cu lacrimi în ochi, în emisiunea “Exclusiv Vip”, de la Prima TV.

“Am visat copilașul. Îi pusesem numele Rafael”

La puțin timp după ce a pierdut sarcina, bebelușul i-a apărut în vis Aidei. “Eu am văzut copilașul când dormeam și știu că acolo unde este acum îi este bine. Am simțit o liniște. Cu toată durerea prin care am trecut, mă bucur că am avut imaginea lui în mintea mea, care mă ajută să trec peste. Mă gândeam să-i pun numele Rafael, am simțit că e băiețel. Am făcut turul a 10 mănăstiri și un preot mi-a dat acatistul arhanghelului Rafael. Pentru mine acesta e numele lui și așa va fi”, a mai povestit câștigătoarea de la MasterChef.

“Am primit în spital un tratament foarte rece”

Vedeta a făcut acuzații la adresa comportamentului personalului medical din maternitate. Aida Parascan a trebuit să nască natural fătul și a stat aproape șapte ore pe masa de operație. La final, medicii i-au spus că fătul era în descompunere, căci inima bebelușului încetase să mai bată de o lună. “Am primit în spital un tratament foarte rece din partea medicilor și a asistentelor. Fizic, durerea a fost ca la o naștere normală. A durat șase-șapte ore. Acolo la spital când ajungi trebuie să plătești și la stat, pentru că altfel nu se uită nimeni la tine. Plătim taxa degeaba”, a mai spus Aida.

Citește și:

Aida Parascan a pierdut sarcina! «Inima îngerașului a încetat să mai bată»

Aida Parascan îl acuză pe medicul care i-a monitorizat sarcina: «Bebelușul începuse să se descompună!»

 
 
Loading...