Deşi Patrizia Paglieri e ditamai chef-ul, iar ea doar o câştigătoare a emisiunii ”Masterchef”, la PRO Tv, se pare că italianca i-a furat proiectul ”Academia Culinară”. Mai mult, bruneta l-ar fi prezentat deja aceloraşi firme cu care Aida are contract de trei ani. ”Nu este un om corect!”, a izbucnit Parascan.


Două femei pasionate de bucătărie sunt pregătite să scoată cuţitele din teacă. Nu se întrec în vreo competiţie culinară, ci se pregătesc de un război în toată regula. Este vorba despre jurata de la concursul ”Masterchef”, de la Pro Tv, Patrizia Paglieri (45 de ani), şi de câştigătoarea din 2013 a aceluiaşi concurs, Aida Parascan (34 de ani). După ce i-a murit soţul, i-a ars casa şi a pierdut şi ultimele economii, Aida Parascan are parte de o nouă lovitură. Chiar din partea colegilor de breaslă! Se pare că Patrizia i-a ochit proiectul ”Academia Culinară”- un concept prin care Aida îşi învaţă clienţii să-şi gătească singuri mâncărurile preferate, şi chiar să-şi prepare tortul aniversar. Culmea, bruneta de la Pro TV s-a dus să-l prezinte aceloraşi firme de mobilier de bucătărie cu care Aida lucrează de trei ani.

Zvonul că vrea să o saboteze a ajuns imediat la urechile câştigătoarei. ”Am auzit de aceste intenţii ale doamnei Paglieri şi nu mă gândeam că un om aflat la un anume nivel poate să se preteze la aceste practici. Mi se pare urât. Abia am făcut inaugurarea acestui proiect la care am muncit ani de zile şi  aud de la prieteni, că la câteva zile dânsa s-a dus cu acelaşi concept să-l prezinte firmelor Franke şi Euphoria Kitchens Hall, firme cu care eu colaborez de ani buni şi de care ea ştie. Adică, din câţi producători sunt pe piaţă, taman aici să vină, şi culmea, cu proiectul meu?  Mai mult, zvonurile s-au confirmat în weekend, când doamna respectivă a venit direct la standul nostru de la Romexpo, la Târgul de Mobilă, unde eu eram prezentă cu cele două firme. Putea să meargă la alţi sponsori, dar a vrut să mă sfideze, clar! Eu muncesc din greu, şi, iată, o persoană vine aşa, lejer, să ia pâinea de la gură copiilor tăi”, a spus Aida Parascan, contactată de reporterii Click!

Patrizia Paglieri neagă însă acuzaţiile: “Suntem în discuţii cu Franke şi cu Euphoria, ambele firme de mobilier şi de electrocasnice de bucătărie, de câteva luni pentru o colaborare. Nu e nici o concurenţă. Noi avem un proiect de video reţete, care vor fi postate pe site-ul nostru. Despre proiectul dânsei habar n-avem”, a declarat asistenta Patriziei Paglieri.

Aida e o mamă eroină

Aida Parascan are trei copii, o fetiță Geanina (14 ani) cu primul soț care i-a decedat, și pe Samuele (8 ani) și Emilia (5 ani) cu fostul iubit cu care a avut o relație de 11 ani, în Italia. Mamă devotată, aceasta nu și-a mai refăcut viața și își îngrijește singură copiii. Aida a câștigat în 2013 concursul ”Masterchef”, și suma de 50.000 €, însă a avut multe cumpene în decursul ultimilor trei ani. Cu fruntea sus le-a depășit pe toate. Și Patrizia Paglieri are un fiu, în vârstă de 19 ani, pe nume Franceso, pe care-l îngrijește singură.

 
 
Loading...