Fostă colegă de breaslă cu regretatul Marin Moraru, Aimée Iacobescu (70 de ani) îl cunoaște destul de bine pe actorul îndrăgit de toți românii. Jucau împreună la Teatrul Național București, iar actrița își amintește perfect cum era maestrul în culise.


Aimée susține că pentru mulți colegi, Marin Moraru era o fire introvertită. Actorul avea 79 de ani și a murit pe 21 august, la Spitalul Elias, după o lungă suferință. Apropiații lui susțin că de vină a fost cancerul la plămâni, însă maestrul avea și probleme cu inima, potrivit colegei sale, Aimée Iacobescu.

„Era bolnav de inimă de mulți ani... Era interiorizat și mereu a fost așa. El pe mine mă simpatiza și mă alinta „Nasule”. Era un om foarte bun, un prieten apropiat și un actor excepțional. Era un om ciudat pentru cei mai mulți deoarece interacționa doar cu oamenii pe care îi simpatiza, iar pe restul îi ignora. De obicei, oamenii îl lăsau în pace”, a povestit actrița, pentru ziarulring.ro.

Marin Moraru va fi condus pe ultimul drum, miercuri (24 august). Actorul va fi înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală, pe Aleea Artiștilor, în zona denumită Aleea Gheorghe Dinică.

Loading...