Vedetele noastre au dat atmosfera încinsă din Capitală pe briza mării de la Mamaia. Printre frumusețile care s-au bronzat pe plajele de fițe de pe litoralul românesc s-a numărat și Claudia Pătrășcanu, care pare să-și fi redobândit formele sexy la aproape șapte luni după ce a devenit mamă pentru a doua oară.


Claudia Pătrășcanu (36 de ani) a revenit nesperat de repede la formele care au consacrat-o pe vremea când cânta în trupa Sexxy. În ultimii trei ani, vedeta a născut de două ori, iar corpul ei a suferit transformări considerabile. La cea de-a doua sarcină, Claudia a luat 20 kg în greutate, așa că n-ar fi surprins pe nimeni dacă artista ar fi evitat să-și expună atât de curând corpul la plajă.

Surpriză însă, Claudia a ales pentru acest weekend la mare cel mai sexy costum de baie din garderobă, alb, dintr-o singură piesă, care să-i acopere strategic abdomenul și să-i pună în valoare sânii.

claudia_patrascanu_06.jpg

claudia patrascanu, gabi badalau
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălau, pe plajă la Mamaia
foto: Mihai Ionescu

 

Încă reținută, totuși, artista și-a pus pe deasupra un halat înflorat, transparent, negru cu verde, atunci când fiul ei mai mare a făcut-o să se ridice de pe șezlong, ca să-i arate un câine de companie aflat la câțiva metri distanță.

claudia_patrascanu_01.jpg

claudia patrascanu
Claudia a mers cu fiul ei mai mare să vadă un cățel de pe plajă
foto: Mihai Ionescu

 

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Claudia din spate, în timp ce se îndrepta spre stăpânii cățelului care i-a atras atenția fiului ei. Când solista s-a întors cu fața, halatul s-a desfăcut și i-a lăsat la vedere picioarele lungi, bine tonifiate.

claudia_patrascanu_04.jpg

claudia patrascanu
La jumătate de an după ce a devenit mamă pentru a doua oară, Claudia Pătrășcanu a revenit la formele sexy
foto: Mihai Ionescu

 

claudia_patrascanu_05.jpg

claudia patrascanu
Costumul de baie alb i-a pus artistei în valoare formele sexy
foto: Mihai Ionescu

 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit în luna mai a anului trecut. Cei doi au împreună doi băieți, Gabriel (doi ani și jumătate) și Nicolas (7 luni).

 
 
Loading...