Antena 1 pregăteşte mai multe lovituri de imagine şi va începe cu Observatorulde la ora 19, unde, după 10 ani, o readuce la pupitru pe Alessandra Stoicescu, în concurenţă directă cu Andreea Esca, „Regina Audienţelor”. Tot postul din Băneasa o va relansa pe Loredana Groza în juriul „Next Star” după ce PRO TV a debarcat-o de la „Vocea României” în anul 2018.


În prag de primăvară, Antena 1 îşi reîmprospătează grila cu noi emisiuni de divertisment, dar şi cu vedete consacrate. Liviu Vârciu (38 de ani) va prezenta un nou show, Loredana Groza (49 de ani) va face parte din juriul emisiunii „Next Star”, prezentată de Dan Negru (48 de ani), iar serialul de comedie „Mangaliţa” revine cu al doilea sezon.

Andreea Berecleanu îi predă ștafeta Alessandrei Stoicescu

Însă cea mai mare transformare de la Antena 1 va avea loc la „Observatorul de la ora 19”, unde Andreea Berecleanu (44 de ani) îi va preda ştafeta ştirilor Alessandrei Stoicescu (43 de ani). De 25 de ani angajată a trustului Intact Media Group, Alessandra Stoicescu a prezentat ştirile la Antena 1 din 1995, alături de Mona Nicolici (52 de ani), apoi împreună cu Radu Coşarcă (54 de ani) şi ultima dată, acum 10 ani, cu Lucian Mîndruţă (52 de ani).

77.jpg

alessandra stoicescu observator
Alessandra Stoicescu a debutat la Antena 1 acum 25 de ani

 

Ulterior, s-a transferat la Antena 3, unde a realizat emisiunea „100 de minute” până pe 30 mai 2019, când se afla în a şaptea lună de sarcină. Pe 29 iulie 2019, Sandra a născut o fetiţă de nota 10, Sara Maria, pe care a creştinat-o la trei luni. Pe 15 noiembrie 2019, vedeta a revenit la Antena 1 pentru a promova campania umanitară „Ajut eu”, în parteneriat cu Fundaţia „Mereu Aproape”. 

Alessandra Stoicescu, luptă pentru audiență cu Andreea Esca

După concediul postnatal, Alessandra Stoicescu îşi va relua apariţiile zilnice la pupitrul „Observatorului de la ora 19”, la Antena 1, unde revine după 10 ani. Ea va reîncepe competiţia cu „Regina Audienţelor” pe segmentul ştirilor, Andreea Esca (47 de ani), lider detaşat cu emisiunea de la PRO TV.

3.jpg

andreea esca protv
Andreea Esca este Regina audiențelor la categoria știri
Foto: Pro Tv

 

Alessandra Stoicescu, din primăvară la pupitrul Observatorului

Începând din această primăvară, Alessandra Stoicescu va prezenta Observatorul de la ora 19.00, de luni până vineri, la Antena 1.

“Într-o perioadă cu schimbări majore în viața mea, pe care le-am primit cu bucuria matură a mamei și a femeii împlinite din toate punctele de vedere, a venit și propunerea Antenei 1 de a prezenta Observatorul de la ora 19.00, unde timp de 16 ani am avut cele mai puternice experiențe din cariera mea de jurnalist. Parcă nici nu am lipsit de acolo, atât de firesc mi se pare să prezint Observatorul. Și nu e vorba doar de prezentarea celui mai important jurnal de știri al Antenei 1, ci de uriașa muncă de echipă din spate, unde abia aștept să pun amprenta experienței mele și de a face parte din cel mai important și mai complex proiect media al momentului. Un proiect în care, fără să uite o secundă de cei 26 de ani de când este pe piață, de tradiția pe care o are în spate, Observatorul face un salt imens spre viitor”, a declarat Alessandra Stoicescu.

Andreea Berecleanu se concentrează pe afaceri

„Observatorul de weekend” ar putea fi prezentat de Octavia Geamănu (36 de ani), dar, potrivit unor surse, în cărţi ar putea rămâne şi Andreea Berecleanu care îşi doreşte să se ocupe mai mult de proiectele personale. Aceleaşi surse spun că Andreea Berecleanu ia în calcul şi varianta de a se retrage din televiziune.

andreea-berecleanu-4_0.jpg

andreea berecelanu
Ce va face Andreea Berecleanu în continuare?
Foto: arhivă personală

 

"Dincolo de TV, eu sunt un om de comunicare, restul zilei îl dedic acestei activități, sub toate formele ei. Apoi, site-ului Estetica Premium, partea de comunicare a clinicilor medicale, dar și a altor clienți. Este un alt job full time. am simțit că prime time-ul, care este considerat momentul de vârf al zilei, îmi aduce satisfacții profesionale și audiențe ridicate, dar îmi ia din timpul petrecut cu copiii mei. Eva studiază la Londra din acest an, dar atât ea, cât și Petru, ajungeau acasă, de la școală, în jurul orei 16, exact când eu eram deja la redacție. Este un sacrificiu și pentru ei, și pentru mine, asumat. Încerc să mă revanșez cât pot seara și în weekend", spunea Andreea Berecleanu acum mai bine de un an.

Schimbări pe bandă rulantă la Antena 1

Schimbările de la Antena 1 nu se opresc aici, căci, după şase ani, se reînfiinţează Departamentul Sport. Potrivit paginademedia.ro, în echipa „Observatorului” vor veni mai mulţi reporteri de la DigiSport, dar şi Andrei Rădulescu (40 de ani), fostul coordonator al Ştirilor Sportive de la PRO TV. Aceleaşi surse spun că de la DigiSport se vor transfera mai multe jurnaliste, printre care şi Camelia Bălţoiu, pentru a prezenta ştirile sportive.

Lori, la «Next Star» cu Bănică jr şi Negru

 

La doi ani de când PRO TV a eliminat-o din juriul de la „Vocea României”, Loredana Groza a semnat cu Antena 1 şi va fi jurat la „Next Star”, emisiune prezentată de Dan Negru. În noul show, Lori va fi colegă de juriu cu Dorian Popa (31 de ani), dar şi cu Ştefan Bănică jr (52 de ani), de care o leagă o mulţime de amintiri plăcute. Prezentă la Antena 1, Loredana şi-a amintit cum a cutreierat ţara alături de Ştefan în turnee unde au fost colegi cu regretaţii Bănică senior şi Dan Spătaru. Ştefan Bănică jr a semnat cu Antena 1 în 2015, după ce PRO TV a renunţat la show-ul „Dansez pentru tine”, unde a prezentat 12 ani alături de Iulia Vântur (39 de ani). El a fost jurat la „X Factor” alături de Delia (38 de ani) şi de Horia Brenciu (47 de ani).

 
 
Loading...