Sunt deja cu gândul la prima vacanţă în trei peste hotare şi ne-au povestit în exclusivitate toate detaliile poveştii care i-a transformat în familie.


Cu 25 de ani de experienţă în domeniu, ea este una dintre cele mai longevive şi stabile imagini feminine ale jurnalismului TV din România post-revoluţionară, alături de Andreea Esca şi Andreea Berecleanu. El munceşte alături de ea şi este, printre altele, un profesionist al consultanţei în afaceri, chiar dacă în unele mici ştiri de pe net poartă amuzanta şi superficiala etichetă de „motociclist pletos“.

Împreună, Alessandra Stoicescu, realizatoarea şi prezentatoarea Antena 3, şi Sergiu Constantinescu trăiesc o discretă poveste de dragoste devenită, după un an, mariaj – unul din care a venit pe lume Sara Maria, bucuria lor care ne-a prilejuit această întâlnire. Şi motivul pentru care Sandra a făcut cea mai lungă pauză de televiziune din cei 25 de ani: a plecat în concediul de maternitate în luna mai şi se întoarce în decembrie. Despre tot ce a trăit în premieră în cele 6 luni de absenţă de pe sticlă, în cele ce urmează.

Citește mai multe aici!

Loading...