În urmă cu câteva zile, Margherita de la Clejani a fost protagonista unui accident care a avut loc pe Bulevardul Gheorghe Şincai din Capitală. Aflată sub influenţa substanţelor interzise ea a intrat într-o altă mașină parcată regulamentar. Zilele au trecut,iar alte amănunte neștiute au ieșit la iveală. Se pare că iubitul ei este cunoscut ca fiind consumator de droguri. Mai mult decât atât, fiul lui Dan Bittman este un apropiat al acestuia.


Margherita de la Clejani a provocat un accident rutier în urmă cu câteva zile atunci când se alfa sub influența substanțelor interzise. În ciuda faptului că ea a negat cu vehemență consumarea unor droguri, testele efectuate la IML au demonstrat altceva. Potrivit Cancan, Margherita experimentează alături de iubitul ei, memebru al trupei de trap Nordwlui, nu doar fiorii iubirii, ci şi interesul pentru substanţele interzise de lege. De altfel, trupa din care face parte Theodor promovează într-un mod agresiv consumul de droguri. 

margherita-la-volan.jpg

margherita la volan
Margherita a provocat un accident atunci când se afla sub influența unor substanțe interzise

Printre cei care colaborează la producerea melodiilor bizare se află și fiul celebrului Dan Bittman. Alex a lucrat alături de Theodor la compunerea unei piese și este cel care cântă o strofă în una dintre melodiile care vorbesc despre utilizarea drogurilor.

alexandru-bittman_3.jpg

alexandru bittman
Alexandru Bittman lucrează vara la parcul nautic al familiei
Foto Arhivă personală

Mai mult decât atât, Alex Bittman nu este străin întâlnirilor cu oamenii legii. În anul 2017, fiul solistului Holograf a trecut prin clipe neplăcute atunci când polițiștii au găsit asupra lui droguri pentru consum personal. Din fericire pentru tânărul care visează să devină un nume important în industria muzicală, procurorii au renunțat la urmărirea penală întrucât cantitatea pe care o deținea asupra sa Alex era una destul de mică. 

alex-bittman.png

alex-bittman
Alex Bittman visează să ajungă un nume cunoscut în industria muzicii

Fiul lui Dan Bittman cântă despre sex și droguri

Alex Bittman a moștenit pasiunea pentru artă a părinților și activează ca artist de muzică electronică și de trap. În urmă cu doi ani, se intitula DJ Sybro și lansa un EP cu patru piese: „999”, „Cicadia”, „Crockets” și „Showdown”. În prezent, activează în cadrul proiectului Alex și Tugay & Tugay. Piesele celor doi băieți au succes în rândul tinerilor datorită versurilor fără perdea. Textele melodiilor sunt pline de referiri explicite la sex și la consumul de droguri. Printre pasiunile lui Alex se numără sporturile extreme și filmele de groază pe care le urmărește alături de prieteni.

 

Citește și 

5 scandaluri uriașe cu Margherita din Clejani. A adormit la BAC, a pozat sexy pe o troiță și și-a făcut sutien din tricolor

Margherita de la Clejani, despre accident: «Îmi făceam buzele în oglindă. Nu mai declar nimic presei din România, eu sunt de la Hollywood»

 
 
Loading...